Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Iveta
2020. gada 3. septembrī 11:37
Arī izmantoju to Pins punktu programmu kādu laiku, profilu var izveidot uz konkrēta cilvēka, ne amatpersonas vārda, un tur krājas visi punkti, par lidojumiem, kur konkrētais cilvēks aizlidojis. Tas ir viņa personīgais konts un nav svarīgi, kas ir apmaksājis lidojumu valsts vai pats, jo visi punkti summējas, kā pēc tam tos var atgriezt valstij, kā vispār var sadalīt, šitie punkti man nākuši klāt par privātajiem lidojumiem un šitie par komandējumiem? Nav tādas opcijas, viss summējas kopā. Programma ir pilnīgi visiem pieejama, lai vairāk lidotu ar Air Baltic, nevis tieši amatpersonu privilēģija. Es pat teiktu, tāda kā Air Baltic spēlīte, brīžiem pat negodīga. Jo, piemēram, man covid dēļ atcēlās lidojums, bet piešķirto Pins punktu bonusu par iepriekšējiem lidojumiem, bezmaksas sēdvietas rezervēšanu, man diemžēl neatgrieza, kaut gan klientam lojāla kompanija to būtu izdarījusi. Ta kā tā lojalitāte tāda ļoti nosacīta. Air Baltic var jebkurā brīdī pavērst šos noteikumus tā, ka tos punktus zaudē vienalga, un tad tāpat nekāda labuma no tiem punktiem nebūtu. Kur problēma? Šis nu gan ir dīvains aizrādījums, toties amatpersonas, kas šo svarīgo jautajumu izmeklēja un veltīja tam savas darba stundas, gan savu darbu algu saņēma, no nodokļu maksātāju līdzekļiem. :)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andra Lund
2020. gada 3. septembrī 12:02
Piekritu Ivetai, vienigi shie cilveki, kaa amatpersonas tikushi pie PINS VIP kartes un taas ipashnieki pelna krietni vairak punktus, nekaa "parasto" PINS karshu ipashnieki.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Iveta
2020. gada 3. septembrī 12:28
@Andra Nu noteikti, ka Air Baltic ir izdevīgi piešķirt šādas VIP kartes amatpersonām, ja ir daudz lidojumu un kompānijai līdz ar to pastāvīga naudas plūsma. Jo izvēlas lidot tieši ar viņiem šo bonusu dēļ. Kaut gan šajā gadījumā, tad vajadzēja izveidot atsevišķu amatpersonas kontu, kur krājas bonusa punkti par komandējumiem, kurus vairs parastajā PIN versijā nevar izmantot. Tipa bonusi nesummējas. Tad arī būtu pamats aizrādījumam par privātu izmantošanu. Bet ja nekā tāda nav, tad arī nekādi noteikumi formāli nav pārkāpti. Kaut gan, kā jau minēju piemēru, Air Baltic lojalitāte ir ļoti nosacīta, kad patiešām ir jāizrāda sava lojalitāte, un ir visas iespējas to izdarīt, tad drīzāk parādīs vidējo pirkstu. Es, protams, atvainojos par šo salīdzinājumu, bet dzīvē pārliecinājos, ka tā ir.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Miloshs
2020. gada 3. septembrī 18:19
Maisam gals vaļā. Saskaņa zaudē ietekmi pat Rīgā un glušakovs sāk runāt.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi