Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Stulms da Pirds
2020. gada 31. augustā 14:03
Problēmas jāmeklē iekšpusē , nevis ārpusē. Lai spētu tikt galā es sevi , ir vajadzīga motivācija un griba. Tas psihoterapeits nepārzin cilvēka smalko uzbūvi . Lieciet Mediņu mierā !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Regīna Skosa
2020. gada 31. augustā 15:34
Cik bērnus ir izaudzinājis nosauktais psihoterapeits. Es divus, pie kam mums agri nomira vīrs un tēvs. Kad atveda malku, krāvām līdz 2 naktī, jo nākošajā dienā braucām apkopt vasarnīcu, protams līdz vēlam, jo nākošā diena bija Kunga diena un to mēs svētījām. Grūtību brīdī aizgāju pie psihoterapeites un pēc dažām parunāšanām sapratu, ka lielāku palīdzību garam saņemu Sv. Misē no Evanģelija un no sprediķa, par kuru neviens man neprasa naudu. Bērni izauga priekšzīmīgi, atbildīgi, ģimeniski, sabiedrībai derīgi nodokļu maksātāji un Dievam uzticīgi. Audzina 4 nākošos sabiedrības locekļus, un man nav kauns saņemt pensiju pēc 40 nostrādātiem gadiem, jo man ir kas ražo naudu valstij. Bez audzināšanas darbā tas nenotiek.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vienkārši Darja
2020. gada 31. augustā 17:42
Pilnīgi pievienojos Regīnas viedoklim. Ir jāiemācās pazemība, jānolauž spīta radziņi, jāiemācās mīlēt un cienīt citus cilvēkus, jāiemācās saprast, ka godprātīga attieksme pret darbu un pret otra cilvēka padarīto ir visa pamatā. Skumji, bet ar vājiem panākumiem tas izdodas speciālistiem. Es nenoliedzu viņu darbu, tas ir smags. Nav viegli bezgalīgi klausīties citu cilvēku negācijās, būt par to uz kuru tiek izgāztas visas sāpes un, piedodiet, sadzīves mēsli, vēl smagāk, ja to dara no visas sirds, lai palīdzētu.....bet rezultātu nav. KĀPĒC!? Kāpēc institūcijas un speciālisti ir bezspēcīgi, kāpēc ir tik daudz nelaimīgu vecāku un garīgi, emocionāli, psiholoģiski izkropļotu pusaudžu....viņi taču par tādiem nepiedzima. Kamēr sabiedrība gudri spriež, ko darīt....pildās bērnunami, kolonijas, cietumi...vai mēs to novēlam saviem vai savu līdzcilvēki bērniem? Mīlēsim savus bērnus...ne ar dārgām mantām...ekskluzīviem ceļojumiem, bet ar KOPĀ BŪŠANU IT VISĀ, lai viņi nenonāk tur, no kurienes viņus ir TIK GRŪTI IZRAUT. Priesteri Andrej, es zemu noliecos Jūsu priekšā par katru izglābto. Paldies Dievam, ka Viņš Jums ir devis šo aicinājumu MĪLĒT.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
12metode
2020. gada 31. augustā 18:41
Mediņa kults ir barbarisma izpausme, lai gan pats līderis identificējās ar Kristu un piedāvā sevi sist krustā. Iesaku apmierināt šo vēlmi - varbūt viņš arī veiks AC aktu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Freibergs
2020. gada 1. septembrī 08:05
Ik pa četriem gadiem visas valsts priekšā tiek spīdzināti tukstošiem skolnieku, respektīvi bērni ,saulē vai lietū viņiem jādzied uz Mežaparka estrādes vai stadionos jādejo. Daudz bērnu zaudēja samaņu no karstuma ,'parguruma. Arī mani bērni tur piedalījās. Visādi psihoterapeiti,inspektori aiz sajūsmas aplaudēja.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi