Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
Futs Bols
2020. gada 21. augustā 15:27
Tagad Mediņam pašam kādu laiku būs jāpārtiek no maizes un ūdens.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Emma Pupa
2020. gada 21. augustā 15:50
Ceru, ka policija godam izmeklēs šo gadījumu un slēgs to Mediņa glābšanas bodīti. Lai glābj dzērājus un narkomānus, bet neķeras bērniem klāt ar savu padomju laikos ieaudzināto pātagas metodi. Fizisks darbs ir ok., bet ne jau sodot ar maizi un ūdeni. Vienalga cik tiem jauniešiem gadu nav normāli celt naktī, lai "pabeigtu darbu". Neesam kara apstākļos. Ko tad tagad "nomīzis" klusē? Lai pamato, paskaidro kas un kā tur bijis? Varbūt viss ir pavisam savādāk, kā mēs ļautiņi to saprotam. Bet varbūt "suns" zina, ko ēdis ?!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 21. augustā 18:56
Jā,tie laikam ir nepaklausīgie pusaudži.bet zinot to,ka viņš vienmēr runā par to,kad ar Dieva vārdu var cilvēku atgiezt normālajā dzīvē,.Labi,arī lai strād'ā,tur jau viss,kas paveikts,ir ar pašu tur dzīvojošo rokām,tas ir audzinoši,bet ne jau koncentrāciju nometņu noteikumi.Viņš laikam dzīvo nevis pēc Dieva likumiem,bet pēc vācu konclāgera nometnes lozungiem,kur uz Osvencimas konnometnes vārtiem arī ir uzraksts"" Darbs dara brīvus"",un kur bija necilvēcīgi tie darba apstākļi.Tas nu nav viņam piedodams,tagad ir 21.gadsimts,un nevis vergu laiki!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Artis Buks
2020. gada 21. augustā 19:41
Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija varbūt pati varētu izmitināt pie saviem darbiniekiem šos nabaga cietušos bārenīšus? Tas būtu tāds skaists labas gribas žests. Citādi izskatās, ka viens ziedo savu dzīvi, lai izrautu mazgadīgos noziedzniekus no purva, savukāŗt inspekcijas uzdevums ir panākt, lai šie pusaudži turpina lietot alkoholu, narkotikas, nemācītos un klaiņotu un, pats galvenais, neiemācītos par sevi rūpēties, aiz sevis sakopt un strādāt.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zita Pluumiite
2020. gada 21. augustā 22:28
Neaizstaavu Mediņa kungu,bet katram vecaakam vajadzeetu aizdomaaties,vinjsh tur ciinaas ar muusu izlaistajiem ,neaudzinaatajiem beerniem.Paziistu 3puishus kas tur ir maacijushies,neviena iestaade ar vinjiem pusaudzju gados galaa netika,vinju vecaaki tikai visos suudos beernus ataisnoja un zjeeloja,bet Medinjsh ar vinjiem saprotoshi,bet ļoti stingri apgaajaas.un ielika raamjos,kur visi bija bezspeeziigi.pashi puishi tagad ir labi draugiMedinja kungam un ir pateiciigi kad vinju nonaaca pie vinja nevis cietumaa.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
pilna aka dieva
2020. gada 21. augustā 23:21
Mani katru gadu izbrīna mūsu it kā mūzikas prominenču rīkotie koncerti šajā muižā.. Jūs vispār tam cilvēkam acīs esat paskatījušies? Sen taču visiem ir zināms, ka nekāda ārstniecība un labdarība un cilvēkmīlestība tur nenotiek!!! Ko tas liecina par tiem, kuri tur čīgā savas dziesmiņas???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Uldis Dumpis
2020. gada 22. augustā 03:14
Kur tad nu pēkšņi tik čakli bērnu tiesību aizstāvji uzradušies? Domāju viss tas šovs uztaisīts lai nobīdītu priesteri Mediņu malā un par sviestmaizi tiktu pie viņa radītajiem īpašumiem. Kādiem traucē tāds darbīgs priesteris! Ja grib var ari pie sētas staba piepi...!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 28. augustā 16:30
Man vēl gribās piebilst,ka,jā daudz darbu Mediņš ir padarījis ar savu entuziasmu Bruknas muižā,tur tik tiešām ir patīkami aizbraukt un priecāties par to skaistumu visapkārt,bet tas nedod tiesības nevienam,arī ne priesterim ņirgāties,un tirāniski izturēties pret pusaudžiem,jo uzskatu,ka ļaunums rada tikai pretļaunumu.Ar tādām vardarbīgām metodēm audzināts jaunietis,nekad nebūs normāls cilvēks,viņā vienmēr būs pāri darījuma sajūta.Ja nevar ar normālu darbu,un baznīcas palīdzību,un cilvēcību panākt,ka jaunais cilvēks saprot savu problēmu,tad godīigi jāpasaka,ka tas nav iespējams,lūidzu atstāj mūsu kopienu.Nekādā gadījumā ne ar tirāniskām metodēmto mēs neviens negribētu,jo cik ir daudz dzirrdēts gadījumu savulaik par skolotājiem,kuri izturējās nicinoši,un cilvēks to atcerās visu savu mūžu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi