Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Asais Pipars
2020. gada 9. jūnijā 06:58
Bet par ko brīnīties????? Tos centrus veidoja jau nobrieduši un pieauguši cilvēki. Kuri turp emigrēja un tajos centros satikās ar vienīgajiem draugiem. Jaunā paaudze ir jau tur dzimuši, auguši un veidojušies kā pasaules pilsoņi, nevis kā latvieši. Ļoti daudzi no viņiem, runā ļooooti slikti latviski, vai nerunā vispār. Viņu bērni, vispār vairs īsti nezin, kas ir latvija un latvieši. Vecā paaudze aiziet un tā kopība pazūd, jauno paaudžu cilvēkiem jau tur ir savi draugi un nav nepieciešamības, reizi nedēļā satikt komūnas draugus. Un nekas labāk nebūs, ja šajā visā neiesaitīsies pati latvija, sniedzot finansējumu, formulējot programmas un uzdevumus, kurus būtu jārealizē šādiem centriem. Bet muļķu zemē ir savas prioritātes, maksāt astronomiskas algas visādiem valsts sabiedrību valžu un padomju locekļiem un nenormāli uzpūstā ierēdņu aparāta silespurniem. Un tai pat laikā, pirmās amatpersonas vienmēr nesas uz amīšiem vai austrāliju un pozē ar pāris palikušajiem centru darbiniekiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 9. jūnijā 11:34
Pilnīgi dabiski,kad jaunajām paaudzēm nav vajadzīgi tādi saieta nami,tas pieder jau pagātnei,jo šie jaunie cilvēki un viņu bērni ir ASV un Kanādas pilsoņi,kam viņiem tā latvietība.Zinu puisi,kurš ar vecākiem mūsu laikos pārcēlās uz Angliju,un ejot par ielu ar mammu,prasīja,lai mamma nerunā latviski,bet angliski,jo viņš grib būt anglis.Tagad atbraucot ciemos pie radiem,neko gandrīz nesaprot latviski,un nemaz to negrib.Tā,lūk,ar šodienas jaunatni ārpus Latvijas,diemžēl.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 9. jūnijā 13:26
Jā,SALVI,tas jau man tāds neliels piemērs,bet par cik man ir stāst'juši Anglijā dzīvojošie,ka briti jau tāpat īpaši nemīl iebraucējus,neskatoties uz viņu taautību,viņiem tie ir tikai darbaspēks,un,ja jaunietis ļoti grib asimilēties tajā vidē,tad viņš cenšās arī runāt tikai angliski.Droši vien,ka ne jau visi tā ara,bet ir tādi jaaunieši,un viņi Latvijai ir zuduši.Žēl,protaams,bet tā notiek!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 9. jūnijā 16:24
ALĪDA,nē,es nedomāju,ka ienīst tieši latviešus,bet viņi paši par sevi ir lepna tauta,un nemaz tā negrib draudzēties ar iebraucējiem,tomēr jau jūtas pārāki,varbūt laukos tā nav,bet pilsētās tas dominē.Var jau būt,ka tā vajag,jo tur jau pārāk daudz ir arī iebraucēju.Man atbrauca radiniece pēc 10 gadiem atpakaļ,un viņa arī saka,ka vienmēr tur jutusies kā svešiniece,kaut arī neviens jau viņai neko nepārmeta.Un tā jau laikam ir katru cilvēku,ka vislabāk viņš jūtās savā Dzimtenē.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi