Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
JĀZEPS DŽEDAJS
2020. gada 21. maijā 07:37
Jā nu bet Kāpēc tādas personas strādāja KNAB Un kāpēc ir deputāti KO DARA SAB Un MAIZĪTIS Protams ka te uz LATVIJU lielākā daļa brauc dzīvot BANDĪTI Tad kāpēc neviens viņus neaptur Ir arī godīgi pilsoņi Bet kuru ielaist kuru nē ..Es jau vienreiz rakstīju Ka atbrauc un dzīvo ar 4 suņiem LATVIJAI nevajag bandītus ..Un VISIEM VARAS STRUKTŪRĀM IR JĀBŪT UN JADARA SAVS DARBS PIENĀCĪGI UN ATBILSTOŠI Protams ka JURAŠ ir jāatsauc no SAEIMAS Lūdzu jūsu rīcību SAB KNAB UN VDD Ko gaidām rudeni vai kā
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ainars Vīndedzis
2020. gada 21. maijā 09:18
Man nekas nepatīk,man neko nevajag!8.centu Lembergs gan ir foršs vecis!;D
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 21. maijā 11:03
Ārprāts,un es arī balsoju par šo partiju,pašai kaauns! Nu nedomāju nekad par Jurašu sliktu,tāpat par Bordānu,nu tagad ir rredzams kurš ir kurš.Vienkārši šausmas,un tik briesmīgi ar vārdiem cīnījās pret korupciju un noziedzību valstī,un izrādās,ka paši zināja un bija saistīti!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
cielava
2020. gada 21. maijā 11:22
Tāpēc Strīķei ar Jurašu strādājot KNAB, bija tādas skaļas, teatrālas aizturēšanas, kas pēc tam izčākstēja...…, jo notika vienošanās ar klientu. Ieskatieties allas un jura jurašu deklarācijās???? Kā strādājot iekšlietu struktūtās var tikt pie tik daudziem un vērtīgiem īpašumiem????? Bandīti.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Futs Bols
2020. gada 21. maijā 12:07
Melānij, arī es balsoju par JKP un gaidu paša Juraša un arī Bordāna viedokli par rakstā minētajiem notikumiem. Bet man ir vairākas neskaidrības. 1) Runājot par Šestakova vēršanos pie Jurašas sakarā ar "melno sarakstu", autors to sauc par dīvainu izvēli, bet pati Juraša skaidro (apollo portālā, raksts sauca: Allas Jurašas uzņēmums un advokātu birojs no "PNB Bankas" vairāku gadu laikā saņēmis ap pusmiljonu eiro), ka jau pirms tam palīdzējusi nokārtot uzturēšanās atļauju Šestakova nepilngadīgajam dēlam un tāpēc viņš atkal vērsies pie viņas biroja); 2) šajā gadījumā var runāt par ētiku, bet Juraša sieva nedarīja neko nelikumīgu, un kāds vispār Jurašam ar to sakars; 3) par to, kāpēc plauktā iegūla noklausīta Rimšēviča un Martinsona saruna par iespējamu kukuļa izspiešanu, savulaik jau paskaidroja Juta Strīķe (šajā portālā, raksts saucas - Latvijas finanšu sistēmas karaļa krahs - kā skandalozajā filmā atmaskots Ilmārs Rimšēvičs): „Protams, ka mēs sapratām, kas notiek, bet tajā pašā laikā bija pilnīgi skaidrs, ka tas ir nepietiekami, lai iesaistītās personas aizturētu, un ka mēs arī izjauksim visu citu pierādījumu vākšanu.” Strīķes diemžēl vairs nav mūsu vidū, tāpēc šī raksta autors mēģina mest ēnu uz Jurašu. Kāpēc ne uz Streļčenoku, kurš tajā laikā vadīja KNAB?; 4) autors stāsta, ka esot parādījušies ļoti nopietni apgalvojumi par to, ka Jurašs varētu būt apgādājis Guseļņikovu ar valsts drošības iestādēs iegūtu informāciju, jo to uzrādījušas viņa iesniegtās atskaites. Man nav skaidrs, kāda slepena informācija varētu būt parādījusies bankas finanšu atskaitēs, kā arī autors nemin nekādus pierādījumus, ka Jurašs šādu informāciju būtu nodevis; 5) Visbeidzot, raksta autors Kārlis Seržants ir no ZZS, un Lembergs vairākkārt ir paudis savu nepatiku pret Jurašu un Bordānu. Tieši JKP stingrās nostājas dēļ ZZS netika pieņemta valdības koalīcijā. / Cilvēki, domājam ar savu galvu, kam šādi raksti ir izdevīgi. Kam ir izdevīgi mest ēnu uz Jurašu, Bordānu un JKP, kas ir pieteikusi cīņu korupcijai un iestājas par tiesiskumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kaspars Siders
2020. gada 21. maijā 13:09
Es lasu ne tikai šodienas rakstus un likumsakarīgi secinu ka visu to bodīti vada bordans, vnk oligarhi pardalijusi sfēras un dabūjuši stiprāku jumtu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Artis Ramutis
2020. gada 21. maijā 14:38
Sacerējums ar nesasniedzamu pretenziju uz pētniecisko žurnalistiku. Autors??? ........Kārlis Seržants (dzimis 1959. gada 12. novembrī) ir Latvijas žurnālists un politiķis. Pārstāv Latvijas Zaļo partiju. Bijis vairāku Saeimas sasaukumu deputāts no Zaļo un Zemnieku savienības........Kaļ dzelzi, kamēr karsts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Runājošā galva
2020. gada 21. maijā 16:53
To, ka JKP sastāda konkurējošs bandītu klans, var neredzēt tikai galīgi naivais vai arī iesaistītais, vai arī naivais iesaistītais (tādus arī personīgi pazīstu). JKP pārstāvji ne uz vienu neērtu jautājumu nav nekad atbildējuši tieši un bez kompromisiem, un šķiet, ka tāpēc, ka atbildot tieši sanāktu, ka samelots, bet neatbildot tieši, nevarēs piešūt atklātu melošanu...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi