Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Salvis Dišlers
2020. gada 27. aprīlī 10:46
Tas tāpat ir mazākums, bet protams parsteidz - kur mums radies 10 tūkstoši pervertu, vajag parbaudīt parakstu īstumu, varbūt kāds sabalsoja daudzākas reizes, īpasi ja ta bija interneta balsošana.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Regīna Skosa
2020. gada 27. aprīlī 12:45
Psihologiem vajag valsts labā kaut vai bez maksas strādāt ar šiem cilvēkiem, lai atrastu iemeslus novirzēm psihē. Jāsaprot, ka geji un lezbietes nav tas pats, kas homoseksuāls cilvēks. Tā vienkārši ir izlaidība un piedzīvojumu meklēšana. Par valsts nākotni domājot, tas ved uz visas sabiedrības degradāciju.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Salvis Dišlers
2020. gada 27. aprīlī 13:38
Beerdrinker, es kā Budists varu pakomentēt - Budisms - neatbalsta Homoseksuālas attiecības, patiesībā - neatbalsta jebkuras dzimumattiecības - kuras ir Kaislību rezultāts, kuras nav nepieciešamas pēcnāceju radīšanai..... Budisma - visas cilvēku Ciešanas - Rodas no Kaislībām; Vienas kaislības - rada daudz vairak kaislību, šajā un nākošā dzīvē.... Budisms māca - Nedarīšanu - Atbrīvi - Ļauna Nedarīšanu, Seksa Nedarīšanu, Kaislību Nedarīšanu.... No Sex atkarības var Atbrīvoties - gan Homo gan Hetero - ir jātrenējas katru dienu - Sex Nedomāšanā, Sex Nerunāšanā, Sex Nedarīšanā..... Bet - jo vairak Homo praktizēs Sex - jo vairak gribēsies - tas vedīs pie jaunām nelaimēm Nākamās Dzīvēs!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Stulms da Pirds
2020. gada 27. aprīlī 13:56
Sex guru , iepazīsties ar DAO ,kā tajā sistēmā tiek praktizētas dzimumattiecības ,protams , hetero. Par labo un slikto... - nedari otram to ,ko negribi lai dara tev.Par homosexualitāti .Ir , kuri piedzimst tādi , jo iņ ,jaņ viņu dzimumam atrodas nepareizajās proporcijās. Pārejais ir perversija , kuri to praktizē. Viendzimuma attiecības savā laikā izplatījās arī no klosteriem , kuros bija jāievēro celibāts , bet netika dota prakses sex enerģijas pareizai sublimācijai. Bet tā man personīgi ir vienalga , ko sex minori dara savās guļamistabās . Bet esmu pret tādu attiecību popularizēšanu sabiedrībā .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi