Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Valentīna Zizlāne
2020. gada 19. aprīlī 16:01
Ej un meklē darbu. Vakances ir
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Irena Nelsone
2020. gada 19. aprīlī 18:00
Mākslinieki = Sportisti = Garīdznieki. Kategrijas cilvēku, kuru darbība ir gandrīz pilnībā paralizēta. Vai viņi mums ir vajadzīgi turpmāk? > PROTAMS > Tātad nepieciešams valsts atbalsts..... Jautājums - cik lielā mērā un kā ar valsts finansēm vispār!? .....Ir vēl viena problema... Bīstams ir nevien pats vīruss, bet sabiedrības sķelšanās, naida kurināšana pret atsevišķām cilvēku grupām.. kas patalaban intensīvi notiek - īpaši internetā. Tai skaitā pret māksliniekiem... Zīmīgi, ka nicinošo komentāru autori visticamā ir ļaudis, kuri neko vairāk par popmūziku un joku šoviem nepazīst.. :), īpaši zemisks ir tagad komentāros paustais ļaunais prieks par savu agrāko izklaidētāju nelaimi.. ..
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sarmite Krastina
2020. gada 19. aprīlī 18:49
man tā pati dziesma. ateica. humāni rīkojas Kanādas valdība.visi kas palikuši bez līdzekļiem uzraksta pieteikumu un pāris dienu laikā tev uz kontu atnāk nauda lai varētu samaksāt komunālos un ēšanai. visiem kas lūdz. pēc ,kad krīze beigsies, iestādes skatīsies kā esi maksājis nodokļus un ieviesīs korekcijas. cilvēku nepazemojoša rīcība tiem kas nonākuši grūtībās.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ainars Vīndedzis
2020. gada 19. aprīlī 19:36
Vai tad nu tiešām tā ir ka N.P.neko nesaņem ne no Laipas ne Akka'lā? Slikti,tātad neēsat tik talantīgs,kā par sevi domājat.Biļeti uz OP nepirktu,ja nu vienīgi par velti aizietu.Bet es noteikti vēlu jums labu un paēst ar!Dodaties uz laukiem padarboties jeb pie mammas sliktākajā gadījumā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi