Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Alex Da Silva
2020. gada 5. martā 10:39
Pashvaldibu reforma ir stulbakais, kas vispar var but. Gribat reformas, iesakumam, Jurmalu pievienojiet Rigai, Babiti ari. Rigas piepilseta vien ir. Un kad shie reformatori padirsis visu sava ipashuma vertibu, ka Rigas nomale, tad vares sakt runat par reformam laukos...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 5. martā 11:03
Tur taaču skaidrāks paar sskaidru,ka tas mītiņš un tā cilvēku tracināšana ir prasmīgi saorganizēta,to organizē mazie ķeizariņi kopā ar saviem aizstāvjiem ZZS.Kaut kas traks,kā mazi bērni- es to gribu,to negribu.Tur au neviens nerunā par to tanti,kas dzīvo jau tagad nomaļāk no novada centra,kā viņai būs labāk un vieglāk nokļūt,bet lielie zemnieki brauc ar glaunu tehniku,unredzams kā interesēs.Cik viegli ar cilvēkiem ir manipulēt,diemžēl.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
СТАЛКЕР
2020. gada 5. martā 11:38
Lords Pūce atbildēs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 5. martā 12:52
To nu dēvēt par protestēšanu, būtu ļoti skaļi teikts. Šorīt "Rīta Panorāmā": "Redziet tur brauc protestētāju laiksaimniecības tehnikas kolonna. - Cik transporta vienības ir kolonnā? - Aptuveni zem divdesmit". Es, skatoties saskaitīju deviņas "vienības", autobusus un vieglos neskaitīju( turklāt ar ļoti lielu distanci). Tāda ļoti šķidra un nenopietna akcija. Pie Saiemas nebija labāk. Stāv pensionāres( ap gadiem 80) ar plakātiem "Mēs par Ikšķili". Kā viņas līdz Saeimai ar plakātiem nokļuva ar vilcienu? Nebūsim smieklīgi, pilnīgi apmasksāti un ļoooti šķidri protesti. Laikam sankcijas ietekmē apmaksu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi