Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Cilvēks ar suni
2020. gada 27. februārī 19:41
Kauns jau no igauņiem, irānis - nēsātājs, lepni izstūrē cauri visai Rīgas lidostai, autoostai, kontaktējas ar apkalpojošo personālu, muitu, robežsargiem, kafejnīcas oficiantēm un neviens pat ausis nepakustina, bet igauņi, kuriem valstī arī nav ieviests ārkārtas stāvoklis, šo vīrusa nēsātāju izfiltrē no reisa, kurš nemaz nav no reģioniem ar augstu saslimstību. Tātad Viņķele un VM nepilda savas funkcijas un pienākumus veselības aprūpes jomā. Tagad var tikai zīlēt cik daudz rīdzinieku ir aplaimoti ar Covid-19 vīrusu un kam viņi, ja gadījumā ir inficējušies, to aiznesīs pēc savas darba dienas beigām. Varbūt ka VM nemaz nav uzdevums par mums rūpēties, ar Covid-19 izslimos visi, bērnus tas neskar, veselie un spēcīgie arī izdzīvos, bet ja apmirs vecie, vārgie, ar hroniskām slimībām sirgstošie, tad tas iespējams ka var būt tikai sava veida atvieglojums valsts sociālam budžetam. Šī ir vienreizēja iespēja valstij pārbaudīt savas civilās aizsardzības spējas dzīvē, reālos apstākļos, kā arī iespēja pārbaudīt dažādu dienestu un struktūru sadarbību, kopēji sadarbojoties policijai, armijai, mediķiem vienotā komandā, lai gadījumā, ja LV notiek terora akts, jeb uzbrukums ar ķīmiskiem, jeb bioloģiskiem ieročiem nebūtu jālauž šķēpi ar domu - kā labāk. Mamuks, bez savas nozares izglītības=0.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Verners Skučers
2020. gada 27. februārī 20:48
Jau,tā kā,drusku par daudz,apnikusi tā ažiotāža.Vairāk izskatās,ka visi šie raksti ir veselības miinistrijas pasūtījums,un pat tāda slēpta vēlēšanās,ka nedod Dievs,Latvijai paies garām modernais vīruss.Nevarēs,taču,no visiem pasaules un Eiropas veselības fondiem sev kārtīgu žūksni izspiest,kuru pēc tam dalīt kā pašiem tīk.Vienkāršiem vārdiem,nebūs saslimušo,nebūs žūksnītis.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Iveta Burčaka
2020. gada 28. februārī 01:16
Kur tad tie 200 lidmašīnas pasažieri palika ar visu apkalpi,tak arī izkāpa Rīgā.Neizbēgt mums no šī vīrusa,jo cilvēki mūsdienu pasaulē ir bezatbildīgi.Par mūsu "varenajiem"runājot,nekāda aizsardzība un glābšana nebūs,uzticēties var vienīgi sev.Neviens te nekam arī negatavojas,jo jefiņi domā,ka viņus tā problēma neskars.Prasīt 80eur par to,lai pasargātu savu zemi no epidēmijas var tikai psihopāts.Naudai nav nekādas nozīmes vairs šajā situācijā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi