Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
Linard Grantins
2020. gada 22. februārī 15:04
Bordāns ir vienīgais pēcAtmodas MINISTRS, kurš atklāti nostājies pret valsts izlaupītājiem- čekistiem un komunistiem ! Lai viņam veicas ! Valsts izlaupītājiem ir jābūt aiz restēm !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Jonins Jonson
2020. gada 22. februārī 15:20
Viens no retajiem normālajiem politiķiem... normāls cilvēks un profesionāls politiķis... Nesen pats biju iekūlies nelielās nepatikšanās, un viņš bija pirmais, kam es rakstīju/sūdzējos : (
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
aivo davidson
2020. gada 22. februārī 15:21
Elektronenerģijas maksas paaugstināšana ir Latvijas valsts drošības jautajums! Nabadzības nomocītajai tautai ir jāsamazina maksājumi, no kuriem nevar "nolekt" elektrība, gāze, siltums, ūdens un jāatceļ nekustamā īpašuma nodoklis vienīgajam mājoklim! Igaunijā nav nekustamo īpašumu nodoklis! Ja EE var, tad var arī LV. Bet vienkārši ir kādi, kas vēlas "uzvārīties! Uz tautas līdz ar to Latvijas valsts rēķina! Jo ja nebūs tautas nebūs valsts! Cik palikuši mazāk nekā 1.9 miljoni un tas pēc oficiāliem ANO datiem, patiesībā ir vēl mazāk! Zviedrijā saule spīd mazāk, nekā Latvijā, bet viņiem pa pilno saules baterijas uz jumtiem! Kadel tas nenotiek LV? EU naudu taču varēja piesaistīt! Igaunijā augstākā izglītība valsts valodā ir pieejama bez maksas!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
aivo davidson
2020. gada 22. februārī 15:24
Neatkarība! 1990 savulaik tik labi viss izskatījās, bet pēc 29 gadiem Latvija ir 3šā nabadzīgākā valsts EU. 1989 gādā kristigais ebrejs no EE man pateica, ka LV pārtvers VDK. Un tagad, var jau redzēt, kādi cilvēki visu vērtīgo prihvatizēja. Šķiet, ka pienācis laiks jautāt Trampam un trimdas latviešiem, izveidot Latviešu rezervātu ASV vai Kanādā! Ģeopolitiski: " We all live in America". Jo Latvijā māju vairs nav un nevaram atļauties tajā dzīvot! Jau mēģinājām atgriezties nesanāca, galus kopā savilkt nevarējām! LV problēma, tā, ka 1991 g. varu pārtvēra VDK kopā ar komunistiem un org noziedzību un korumpētiem naudas rausējiem. Tas izskaidro VDK sarakstu slepenošanu un nomuļļāšanu veselus 29 GADUS!!! Latvijas valsts ir ierobežotas cilvēku grupas ienākumu centrs, kas piesedzas ar valsts karogu un kuriem tauta ir pie pakaļas! Mūsu rīcības plāns, ir neorganizēt "raganu medības" bet, piedot tiem kas patiesībā parvalda valsti un aizmirst viņu zagšanas. Paskaidrot, cik viņi ir nožēlojamā situācijā, jo domā ka esam pērtiķu radinieki! VĒRTĪBU SISTĒMA ( dzīves jēga) ir nepareiza!!! Evolūcijas teorija ir MELI, mēs visi nonāksim Rādītāja priekšā un katram būs jāatbild par to ko sastrādājuši labo vai ļauno ! Tiesas nebūs tiem kas piemuši Jēzu Kristu, par Glābēju, kurš nomira par katra no mums, piedodot grēkus! Lasiet Jauno Deribu, Jāņa evaņģēlijs ir saprotamāks. mums nav jānomaina valdība, mums jāmaina viņu uzskati un vērtību sistēma. Ļaunums #2 ir oligarhs Dž Soross sponsorē velkomistus cīnās pret kristīgām pamatvērtībām uz kurām savulaik bija uzcelta un uzplauka Austrālija, Rietumeiropa un ASV. Tramps cīnās pret Sorosu pašā Amerikā! Ne velti Ungarija un Izraēla Sorosu atzinušas par valsts ienaidnieku! Sorosītus ārā no Latvijas valdības! SOROSA cilvēki: partija Attistibai/PAR un personas Ījabs, S. Ēlerte, Rubesa, Viņķele, Putnis un diemžēl Mr. Kariņš un Rinkevičs ir liberaliski. LIBERĀLISMS degradē pamatvērtības un iznīcina nacijas tas ir tas valsts drošības jautajums #1! Nevajag mūs biedēt uz novērst uzmanību ar "Krievi Nāk!" Tieši tādēļ esam NATO, ta ka Relax. Kopš mūs ar viltu iekļāva ES, esam 3šā nabadzīgākā valsts ES! Daudzi, kas dažādu iemeslu dēļ nevar evakuēties no Latvijas dzīvo nabadzīgākāk nekā Padumju laikos!?? Kāda jēga? Izskaidrojot šo! Ja Latvija ir neatkarīga valsts, kādēļ mums no ārzemēm regulāri $$$ uz Latviju jāsūta!? Mazak par 1.9 miljoniem palikuši! Nebūs tautas nebūs valsts! Diskriminācija LV otrā ātruma valsts EU! Kur taisnigums?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Stulms da Pirds
2020. gada 22. februārī 15:29
Lai gan pāāārtijas uzskatu par liekēžiem , Bordāns ir ļoti patīkams izņēmums tajā barā un ceru , ka viņš tur nav vienīgais . Lai veicas!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Jonins Jonson
2020. gada 22. februārī 15:34
Kaitina cilvēki, kuri meklē savās neveiksmēs vainu visur citur, tikai ne sevī!!! Te viņiem valsts vainīga, te kaimiņs, te sia Pūpēdis!!! Te viņiem nepatīk, ka no valsts visi aizbraukuši, te nepatīk tas, ka visi parādos... pat nepadomājot, ka aizbrauca drīzāk gudrākie... un parādus ņēma visi paši, jo nejau kādu ar varu piespieda!!! UN GALVENAIS... katram cilvekam maciņā ir tieši tik naudiņas, cik viņš ir pelnījis, un katrs cilvēks šajā dzīvē atrodas tieši tur, kur viņš ir pelnījis... ar savu slinkumu un stulbumu... ČĪKSTĒT UN PĪKSTĒT IR PATS PĒDĒJAIS UN NOŽĒLOJAMĀKAIS... Un nevalag sava... vēl jo vairak citu ... maku saturu siet klāt mīlestībai pret Latviju un patriotismu... jo rodas iepaids, ka tādus tekstus raksta kaut kāds putinofīls...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Stulms da Pirds
2020. gada 22. februārī 16:08
visgudrākie bija tie spēlētāji , kuri radīja iespēju ņemt kredītus un iluzoru nākotnes vīziju , bet pēc tam aizcirta lamatas .... krīze ... jeb grābeklis ,banāls ,ja papēta vēsturi .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ainars Vīndedzis
2020. gada 22. februārī 16:44
Tāds totāls radikālisms nav labs nevienā jomā!Lai JKP veicas,bet viņiem arī ir problēmas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi