Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
MP
2019. gada 22. novembrī 09:50
Bet Baibiņ, visi mēdiji ir M.....! Un žurnālisti tādu paplānu galdiņu urbēji. par to pašu Lembergu runājos, nepateikšu vairs, kura TV pēc pašvaldības vēlēšanām rādīja sižetu no Ventspils, intervēja kādus 3-4 vietējos iedzīvotājus, visi, kā viens, minēja ka vēlējuši par pārmaiņām pilsētā un esot žēl, ka Lembergs atkal uzvarējis. Ko žurnālisti ar to gribēja pateikt? Ka vēlēšanu rezultāti ir viltoti, ja itkā visi ventspilnieki balsojuši pret Lembergu, bet šis tomēr uzvarējis?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
MP
2019. gada 22. novembrī 09:57
Latvijas žurnālisti ir modes blogeri, ne žurnālisti. Nesen pilns internets un iespējams, ka pa TV ar plašas diskusijas bija par to, kādā mētelī Lembergs ar savu sievu ieradās Rīgā uz balli, bet neesmu ne rakstu redzējis par Ventspils ekonomisko pagrimumu. Pilsēta no stabija daudzmiljonu Pašvaldība izlīdzināšanas fonda iemaksātāja, ja 2020. gadā kļūs par subsīdiju saņēmēju! Kāpēc tā? Tad ķerieties pie izpētes, informējiet sabiedrību par pilsētas vadību, lai tas pats Lembergs izskaidro pilsētā notiekošo. Lai vēlētāji vēlēšanās deputātus neizvēlas pēc mēteļiem, bet pēc darbiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
MP
2019. gada 22. novembrī 10:15
Žurnālist un mēdiji visi kā viens ir pērkamas M..... Visi, kā viens pieņem Pūces Jūdas grašus reklamējot reģionu novadu likvidāciju. Neviens pat neiedziļinās, cik Pūces vārdos ir patiesība un cik melu. Piemēram, ja reģiona novadā ir viena centrālā vidusskola un dažas pagastu pamatskolas, kurās katrā ir 1-2 izcili pedagogi, kuri ir stipri virs vidējā līmeņa. Likvidējos mazās lauku pamatskoilas, šiem izciliem pedagogiem nekādā veidā netiek garantēts darbs centrālajā vidusskolā. Tas, ka kāds "gudrelis" palicis bez darba, nenozīmē, ka kādu citu drīkst atlaist no darba. Rezultātā ir liela iespēja, ka šie "gudreļi" vai nu pametīs profesiju vai novadu. Še tev "zemeņu lauks" - 5 gudrāki par vienu Pūci...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kristaps
2019. gada 22. novembrī 11:39
Prieks ka garo reklāmu televīzija mirst , ātro kredītu , banku , totalizātoru reklāmas jau zb !!! tas nav nopietni mūsdienām manuprāt !!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi