Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Эгон Волк
2019. gada 24. septembrī 07:22
Kāda vēl "aprūpe"?! Apčubinās un gaidīs, lai kādu nosit beigtu?! Cēsu kolonijā vietas nav vai kā?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Saulite
2019. gada 24. septembrī 07:33
paga paga !! VAI :LATVIJĀ ATZĪST DEMOKRATIJU ??? Ja 3 gb SANĀK ((komisija ))-- un soda kādu slikto un vēl nofilmē (dokumentē) --t.i arklāti un publiski pasaka ka tas ir VAJADZĪGI --SABIEDRĪBAS intyereses aizstāvot --- LABI UN TAISNĪGI ,PAREIZI UN SVĒTĪGI --- tad kādads tiesības vēl kādam apšaubīt šo patiesās demokratijas izpausmes pareizību ... .......Kautkādas ''administratīvo pārkapumu'' ''komisiju troikas '' tacu sanāk un LEMJ SODUS '' sliktajiem'' -----tāpēc valstij ir pienākums atzīt par LABĀM , TAISNĪGĀM ,PAREIZĀM ,un SVĒRĪGĀM arī šadas akcijas -- pie tam PUBLISKAS un DOKŪMENTĒTAS .. ..... JA VIENA ''KOMISIJA'' UZSKATA KA 14 GADĪGAIS IR PIETIEKAMI PIEAUDZIS LAI SĒDETU CIETUMA TAS TiEN PAŠIEN IR JĀATZĪST 14 GADĪGĀ PITIEKAMU VECUMU LEMT KAS IR LABI UN PAREIZI UN VIŅA NEATŅEMAMĀS TIESĪBAS TĀ ARĪ DARĪT--- TIESĪBAS NE TIKAI KURNĒT --BERT ARĪ TIESĪBAS REĀLI SODĪT SLIKTOS ((DARĪT TAISNĪBAS DARBUS ))..... .........MANĀ BĪBELĒ IR VAIRĀKĀS VIETĀS TIEŠAS PAVĒLES ::: "" ...tev būs iznīcināt ļaunumu savā tuvumā.... "" --- TĀ TRIJOTNE ACĪMREDZAMI TO DARĪJA --DEMOKRĀTISKI UN PUBLISKI UN NEKAUNĒJĀS TO PARĀDĪT VISIEM --- ''TĀ NOTIKS AR SLIKTAJIEM !!!""
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Saulite
2019. gada 24. septembrī 07:38
TO PIEKAUTO ZEM IZNEKLĒŠANAS -- policijas oiewnākums tagad ir meklēt pierādījumus viņa varbūtējiem noziegumiem -- NE BEZ LABA IEMESLA PUBLISKU KĀVIENU DABŪJA --- un tiem 3 zeļļiem pateicību par varbūtēja noziedznieka apturēšanu un policijas uznanības pievēršanu tam sliktajam
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ritma Paure
2019. gada 24. septembrī 09:57
Skumji, ka lasītāji ne visi saprot skarbo Andra sarkasmu. Viņš parodē mūsu likumdošanu un sabiedrisko domu. Tieši tā mūsu varnešiem ir izdevīgi, tieši tā tiek cietušais nostādīts bezpalīdzīgā stāvoklī (dzīvs taču paliks, ko vēl grib!). Cerēt uz likuma bardzību pret varmāku - velti! VISI likumi ir nelieša pusē, pat personu datu aizsardzības likums! Kur uzreiz vajadzētu celt trauksmi - TAS ir ļaundaris, TĀ ir viņa ģimene! Arestēt, ieslodzīt, lai domā! Tad domās arī nākošais potenciālais neģēlis, pirms uzbrukt kādam. Bet tagad modē nostāja - cietums nevienu neizlabos! Visatļautība vēl mazāk! Varbūt ir drīzāk jālabo tā audzināšanas sistēma cietumos? Nevis tikai ietupināt un barot, bet likt pie vissmagākā darba, lai atpelna dārgo sevis uzturēšanu un vēl nopelna, ko atmaksāt cietušajiem. Nevis pieļaut, ka ,,jauniņos" māca zeki, bet mācīt tiem patiesas morālas vērtības. Tikai to mūsu likumi neparedz. Pilnīgi noteikti tiesa (ja tāda būs) ķersies pie vissīkākā iemesla, kāpēc nelietēns izvēlējies uzbrukt tieši šim zēnam. Nevienu, izņemot tuviniekus, neinteresē, ka cietušā zēna dzīve arī pēc pārciestajām mokām un sāpēm nekad vairs nebūs tāda, kāda būtu bijusi, ja viņš sveiks un vesels būt atgriezies mājās. Varu tikai izteikt cietušā situāciju - izmisums un bezpalīdzība!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi