Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
aivo davidson
2019. gada 30. jūlijā 19:15
Atceramies! Atmoda, neatkarība! 1990 savulaik tik labi viss izskatījās, bet pēc 29 gadiem Latvija ir 3šā nabadzīgākā valsts EU. 1989 gādā kristigais ebrejs no EE man pateica, ka LV pārtvers VDK. Un tagad, var jau redzēt, kādi cilvēki visu vērtīgo prihvatizēja. Šķiet, ka pienācis laiks jautāt Trampam un trimdas latviešiem, izveidot Latviešu rezervātu ASV vai Kanādā! Ģeopolitiski: " We all live in America". Jo Latvijā māju vairs nav un nevaram atļauties tajā dzīvot! Jau mēģinājām atgriezties nesanāca, galus kopā savilkt nevarējām! LV problēma, tā, ka 1990 gadā kad Latvijai jākļūst neatkarīgai varu pārtvēra VDK kopā ar komunistiem un org noziedzību un korumpētiem naudas rausējiem. Tas izskaidro VDK sarakstu slepenošanu un nomuļļāšanu veselus 29 GADUS! Seriously!?!? Latvijas valsts ir ierobežotas cilvēku grupas ienākumu centrs, kas piesedzas ar valsts karogu un kuriem valsts ir pie pakaļas! Mūsu tautas rīcības plāns, ir neorganizēt "raganu medības" bet, piedot tiem kas patiesībā parvalda valsti un aizmirst viņu zagšanas. Pastāstīt cik viņi ir nožēlojamā situācijā, jo domā ka esam pērtiķu radinieki! VĒRTĪBU SISTĒMA ( dzīvas jēga) ir nepareiza! Egoisti! LV ir personas kuram KNAB neko nevar izdarīt, vardus, uzvardus nerakstīšu. Evolūcijas teorija ir MELI, mēs visi nonāksim Rādītāja priekšā un katram būs jāatbild par to ko sastrādājuši labo vai ļauno ! Tiesas nebūs tiem kas piemuši Jēzu Kristu, par Glābēju, kurš nomira par katra no mums, piedodot grēkus! Lasiet Jauno Deribu, Jāņa evaņģēlijs ir saprotamāks mums nav jānomaina Bordāns , Kalmeijers vai Maizītis, mums jāmaina viņu uzskati un vērtību sistēma. oligarhs Dz Soross sponsorē velkomistus cīnās pret kristīgām pamatvērtībām uz kurām savulaik bija uzcelta Rietumeiropa un ASV. Tramps cīnās pret Sorosu pašā Amerikā! Ne velti Ungarija un Izraēla Sorosu atzinušas par valsts ienaidnieku! Sorosītus ārā no Latvijas valdības! SOROSA cilvēki: Ījabs, Rubesa, Viņķele, Putnis un diemžēl Mr. Kariņš un Rinkevičs ir liberaliski. LIBERĀLISMS degradē pamatvērtības un iznīcina nacijas tas ir tas valsts drošības jautajums #1! Nevajag mūs biedēt uz novērst uzmanību ar "Krievi Nāk!" Tieši tādēļ esam NATO, ta ka Relax. Kopš mūs ar viltu iekļāva EU esam 3šā nabadzīgākā valsts Eiropas Savienībā! Mani radinieki kas dažādu iemeslu dēļ nevar evakuēties no Latvijas dzīvo nabadzīgākāk nekā Padumju laikos!?? Kāda jēga? Izskaidrojot šo! Ja Latvija ir neatkarīga valsts, kādēļ mums no ārzemēm regulāri $$$ uz Latviju jāsūta!??
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Edīte Ritenberga
2019. gada 30. jūlijā 19:37
Prieks par Levita kungu. Beidzot ir Prezidents, kas interesējas par tiesiskumu un cīņu pret korupciju. Protams, atkal būs cilvēki, kuriem viss būs slikti, kuri pieminēs viņa tautību un lādēs visu, ko viņš dara! Izturību un paccietību, Levita kungs! Tik uz priekšu! Lai suņi rej, karavāna iet tālāk! 🇱🇻
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
aivo davidson
2019. gada 30. jūlijā 20:13
Mr. Levita izcelsme ir mazsvarīga, bet saistība ar Dž Sorosa fondu neizskatās labi. Ne velti Ungarija un Izraēla Sorosu atzinušas par valsts ienaidnieku! Attiecībā par Latvijas nākotni viss vienkārši: " Nebūs tautas, nebūs valsts!" Jeb kāda jēga valstij, ja tauta nevar atļauties tajā dzīvot? Saskaņā ar ANO statistiku Latvija ir palikuši mazāk nekā 1.9 miljoni, no kuriem tikai 63% latviešu. Kā teica Mr. Mežs, ja latviešu skaits nokritīsies līdz miljonam, iestājas neatgriezeniska tautas bojā eja.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Edīte Ritenberga
2019. gada 30. jūlijā 20:29
To aivo davidson! Radinieki nevar evakuēties no Latvijas? Lai jūsu radinieki aizbrauc uz Krieviju un tur padzīvo kādu mēnesi, ticiet man, četrāpus atlīdīs uz Latviju atpakaļ! Jūs varat runāt, brīvi izteikties, iepirkties lielveikalā-visu ko vēlaties. Lamāt Prezidentu, premjeru, vai jums kāds to liedz? Cietumā par to Latvijā nesēdina! Vai jūs esat badā? Nē taču, ja jau lietojiet ienaidnieku izgudroto internetu, nēsājat ārzemju drēbes, apavus, tātad, nemaz tik slikti nav dzīvot Eiropas Savienībā.Es arī nedzīvoju bagāti, dažreiz pat jāaizņemas nauda, kuru godīgi atdodu, bet priecājos, ka mums nav cunami, postošas zemestrīces, ka varam runāt brīvi, nav jāatskatās pār plecu, vai tik kāds nedzirdēja, ko pateicu. Mums ir skaista daba, tīrs gaiss, ko novērtē daudzi ārzemnieki. Pat Krievijas tauta mostas, sāk cīņu pret policejisko Putina režīmu, paskatieties, kā tur dauza un sit cilvēkus, kaut gan ļaudis miermīlīgi protestē. Piedodiet, vai jūs tādā režīmā gribētu dzīvot? Jā, mums vēl jācīnās pret korupciju, birokrātiju, tam es piekrītu, bet, ka tik slikti pie mums ir, tam es gan nepiekrītu!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
aivo davidson
2019. gada 30. jūlijā 20:33
Man nav nekāda sakara ar Krieviju. Vairums latvieši evaUKējušies uz Anglistānu un Rietumeiropu, mazāk ASV vai Kanādā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
aivo davidson
2019. gada 30. jūlijā 21:15
Nevajag mani apvainot un apsaukāties. Patreiz, Soross savu darbību pārcēlis vairāk uz Rietumeiropu, jo ASV viņam "piegriež skābekli". Amerikā Soross sponsorē tādas nemiernieku organizācijas, kā ANTIFA, Black Lives Matter un Resist. ANTIFA drīz tiks oficiāli atzīta par teroristiem un ar to viņu eksistence beigsies. Soross sponsorēja Hilariju, bet tā korumpētā zaudēja prezidenta vēlēšanās. Hilarija Klintone Putinam ( Krievijai), bez kongresa ziņas un atļauties urānu pārdeva " Uranium One Deal ". Reāli viņai jau sen bija jāsēž cietumā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi