Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
p.olitologs
2019. gada 25. jūlijā 11:31
SC un krievu savienības elektorāc.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Lidija
2019. gada 25. jūlijā 15:31
Un tikai dēļ tā patika tie laiki? Nu gan dīvaini!!! Pat ja pateiktu kā sauc cilvēku, nu un kas no tā mainītos? Kā bija šādi dzērāji, tā arī joprojām ir ar visiem uzvārdiem!!!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
kreacionists
2019. gada 25. jūlijā 18:12
Latvija ir skaista zeme ar Latgales dzidrajiem ezeriem, Vidzemes augstienes kalniem, dzintariem rotāto jūrmalu, Kurzemes dzīvības bagātajiem mežiem, Zemgales ziedošām pļavām, kurām pāri zilajās debesīs plīvo sarkanbaltsarkanais karogs. Latvija ir mana Tēvzeme. Par savu tautu izteikšos R.Blaumaņa vārdiem: “Mans zelts ir mana tauta, mans gods ir viņas gods, kas postīdams viņu šausta, uz pekli lai rauj to jods!” Mēs esam maza, bet stipra un izturīga tauta, esam pārdzīvojuši daudzu svešu zemju kundzības, okupācijas, tomēr vēsturē un 21.gs. latviešu tauta ir zemu noliekusies alkohola pudeles un alkohola biznesa priekšā, guldīdama savā zemē, šīs narkotikas uzvarētus, vēl nedzimušus bērnus, jauniešus, vīriešus un sievietes, kā arī gados vecākos cilvēkus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
kreacionists
2019. gada 25. jūlijā 18:13
Jānis Jaunsudrabiņš (1877-1962) ,latviešu raktnieks un gleznotājs, bieži apmeklēja atturības pasaķumus un raksta par alkoholu: „Viena no visizplatītākajām indēm pasaulē ir alkohols. Senāk runājām par tautas apdzirdīšanu, kad laukos katrai baznīcai līdzās bija krogs, kad katrā pagastā šo iestāžu bija daudz, bet kam tagad lai uzveļam vainu? Alkohola jautājums diemžēl ir problēma, kas nav tik viegli atrisināma. Ir zināms, ka prohibīcijas valstīs tikai uzplauka kontobanda. Tātad no augšienes dzeršanas postu nav iespējams novērst. Ļaunumam jākēras pie saknes. Kā no katras slimības visvieglāk tikt vaļā ar izvairīšanos, tā katram jau no mazām dienām jāsargajas no alkohola. Jauneklis, bieži vien pusaudzis, sāk dzert ar peispiešanos un tikai tāpēc, ka ka redz tuviniekus vai cienījamus cilvēkus to darām. Tādēļ, ja gribam mazināt dzeršanas postu – par pilnīgu atturību vēl nesapņosim, vispirms vecākiem jārāda laba priekšzīme saviem bērniem. Tālāk – jāatturas no dzeršaans lauku saimniekiem. Tāpat dzeršanai nedrīkst nodoties skolotāji. Ārstam jau katrā ziņā jābūt atturībniekam, jo viņš taču vislabāk zin, kas veselībai kaitīgs. Vēl mazāk alkoholu drīkst lietot mācītājs, kas runā par dzeršanu kā grēku.”
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
kreacionists
2019. gada 25. jūlijā 18:14
Latvijas Valsts popularizē alkoholu un šo narkotiku noliek tieši bērnu, pusaudžu, jauniešu acu priekšā veikalu pirmajās rindās un tad brīnās, kāpēc daudzi jaunieši ir piedzērušies un nevis iegūst kvalitatīvu izglītību. No otras puses, tā ir visas Latvijas sabiedrības gļēvums, bezatbildība - arī Draudzes (baznīcas), ka alkohols ir veikalu pirmajās vietās un šai narkotikai garām iet vecāki, mācītāji, Prezidenti, Ministru Prezidenti ārsti - un neko nevar, pareizāk sacīt, NEGRIB darīt. Alkoholisms nav vienīgā problēma Latvijā, bet arī šo kādam ir jārisina.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi