Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Korupcija ir neuzvarama
2019. gada 20. jūnijā 22:07
Ja neieliks Ainaru Baštiku nekas uz labo pusi nemainīsies. Jo 90% no RD ir manipulējami, jo ir lietas kuras pagātnē sastrādājuši. Mr. Baštikam pilnīgi nav iespējams piesieties! Līdz ar to tie, kas patiesībā parvalda valsti nevar viņu manipulēt. Ir vēl citi bet vairāk vārdus nerakstīšu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
1990 gadā LV nozaga Komunisti un VDK
2019. gada 20. jūnijā 22:10
To, ka valsts jau kopš 1990 ir nozagta, mēs zinām un to, ka LV tiek atklāti diskriminēta par Otrā Ātruma valsti. Tas normāli?? Šķiet, ka pienācis laiks jautāt Trampam un trimdas latviešiem, izveidot Latviešu rezervātu ASV vai Kanādā! Geopolitiski: " We all live in America". Latvijā māju vairs nav, nevaram atļauties tajā dzīvot! Jau mēģinājām atgriezties nesanāca, galus kopā savilkt nevarējām! LV problēma, tā, ka 1990 gadā kad Latvija kļuva neatkarīga varu pārtvēra VDK kopā ar komunistiem un org noziedzību un korumpētiem naudas rausējiem. Tas izskaidro VDK sarakstu slepenošanu un nomuļļāšanu veselus 29 GADUS! Seriously!?!? Latvijas valsts ir ierobežotas cilvēku grupas ienākumu centrs, kas piesedzas ar valsts karogu un kuriem tauta neinteresē! Mūsu tautas rīcības plāns, ir neorganizēt "raganu medības" bet, piedot tiem kas patiesībā parvalda valsti un aizmirst viņu parkāpumus. Pastāstīt cik viņi ir nožēlojamā situācijā, jo domā ka esam pērtiķu radinieki! VĒRTĪBU SISTĒMA ir nepareiza! Egoisti! Es zinu vārdus uz uzvārdus, tiem, kuriem KNAB neko nevar izdarīt, vardus, uzvardus nerakstīšu. Evolūcijas teorija ir MELI, mēs visi nonāksim Rādītāja priekšā un katram būs jāatbild par to ko sastrādājuši labo vai ļauno ! Tiesas nebūs tiem kas piemuši Jēzu Kristu, par Glābēju, kurš nomira par katra no mums, piedodot grēkus! Lasiet Jauno Deribu, Jāņa evaņģēlijs ir saprotamāks mums nav jānomaina Kalmeijers, Maizītis, visi vecie vēži mums jāmaina viņu uzskati un vērtību sistēma. oligarhs Dz Soross sponsorē velkomistus cīnās pret kristīgām pamatvērtībām uz kurām savulaik bija uzcelta Rietumeiropa un ASV. Tramps cīnās pret Sorosu pašā Amerikā! Ne velti Ungarija un Izraēla Sorosu atzinušas par valsts ienaidnieku! Sorosītus ārā no Latvijas valdības! SOROSA cilvēki: Ījabs, Rubesa, Viņķele, Putnis un diemžēl Mr. Kariņš ir liberāliski. LIBERĀLISMS degradē pamatvērtības un iznīcina nacijas tas ir tas valsts drošības jautajums #1! Nevajag mūs biedēt uz novērst uzmanību ar "Krievi Nāk!" Tieši tādēļ esam NATO. Kopš mūs ar viltu iekļāva EU ( jo cilvēki balsoja par iestāšanos EU jo domaja ka būs R-eiropas labkl) bet 3nadzīgākā valsts Eiropas Savienībā! Mani radinieki kas dažādu iemeslu dēļ nevar evakuēties no Latvijas dzīvo nabadzīgākāk nekā Padumju laikos!?? Kāda jēga? Izskaidrojot šo! Ja Latvija ir neatkarīga valsts, kādēļ mums no ārzemēm regulāri $$$ uz Latviju jāsūta!?? Vai Dievs var svētīt Latviju!? ... Tādu, kā tagad tā ir? Knapi 1.9 miljoni saskaņā ar ANO.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Juhans
2019. gada 20. jūnijā 22:22
Gods kalpot silei!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
....
2019. gada 20. jūnijā 22:56
....gods kalpot rijībai!- sešas pēdas zem zemes!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Reinis
2019. gada 20. jūnijā 23:26
Vajag virzīt Ždanoku un Agešinu...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
pjanku Janka
2019. gada 21. jūnijā 14:04
A mož Vējoni? Tik jauns un paliek par pensionāŗu, bez šeptes. Vēl svaigi sakari valdīšanas koridoros kuluāros, lieli vērtīgi, noderēs Rīgas attīstībai izaugsmei.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi