Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Valdis Kalnozols
2018. gada 30. oktobrī 08:12
Ja vēlamies labāku Latviju, tad jāpārtrauc, ka atjaunotais VDK aģentu tīkls manipulē ar Latvijas sabiedrisko apziņu, žurnālistiem, amatpersonām, politiķiem, uzņēmējiem, utt. Paanalizējot drošības dienestu nespēju tikt galā ar korupciju Latvijā, var izdarīt secinājumus, ka šis atjaunotais VDK aģentu tīkls nodrošina koruptīvos darījumus Latvijā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita Groholska
2018. gada 30. oktobrī 08:27
Nevajag jau muldet.daudziem piedavaja staties komunistos,un dot visadus labumus.ko tad izmekletaju uzvardu nenosauca,ko miz,lai taisnibu neuzzinam.Agrak par daudz ko parmeta,ari par to,ka amerikanu kreklu ar vinu karogu nesa,par to ka tu gerbies,par daudz ko sauca.Bet nevajag taisit sevi par varoni.Par to ka pie brivibas pieminekla ziedus likam..un vel un vel.Un augstskola nepienema del vecakiem..Ja ta butu,tad vins nemacitos augsskola.kurs nav bijis stura maja,labak japrasa.Laukis muldetajs,bet ka mums ridziniekiem bija pat iedomaties nevar.Riebjas cilveki,kas muld.Izmekletaju vardu ja nosauktu,vai to kurs smadzenes skaloja,tad varetu vel runat.Jo tas paliek uz visu muuzu.Un to,ka kartigi viri par tadam lietam vispar medijos neruna,pat gimene reti,tas gan...jo tu nezini kas bus rit.Tapec jau isti veci gimenes sargaja,bet te mulla,it ka butu vienigais.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ervins Abols
2018. gada 30. oktobrī 09:26
Ja paskatās ,tad gandrīz lielākā daļa no tautā daudz maz atpazīstamiem personāžiem ir bijuši vervēti, bet neviens nav padevies. Nesmīdini tautu, tādi pa straumi peldētāji ir viss bīstamākie, katrai varai pielāgosies.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi