Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Ironija
2018. gada 20. februārī 11:40
Nē, nu protams, kāda vēl tur pratināšana, viņš taču jau visu ir pateicis par LB prezidentu! Nevajag taču cilvēku lieki traucēt! Ir gan tā Latvija!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Garāmejot
2018. gada 20. februārī 12:05
Izbrīnu rada Latvijas valdības , dažādu Svarīgu Amatpersonu , Kompetentu institūciju reakcija ! Visi pārsteigti un pieprasa ( kāpēc paši to neizdara ar pavēli ? ) Bankas vadītāja atkāpšanos . Konsultanti , Experti un Padomnieki , kuriem gadu desmitiem tiek izmaksāts Labs atalgojums . Valdība sev piešķir Prēmijas . Un neskatoties uz dāsno dzīves nodrošinājumu , neviens neko pat nenojauta , par Zināšanu pat nerunājot ! Cik vēl ir šādu Maskētu Latvijas Amatpersonu ?! Labi , tas tā , ja pieņemam , ka viss , kas mums tiek dots ar mediju starpniecību ir Patiesība ! Bet , ja tomēr tā nav Patiesība ? Jādomā , ka visām apsūdzībam ir neapgāžami un tieši pierādījumi , jo negribas ticēt , ka Apsūdzību var veidot tikai uz kādu personu norādi - viņš pieprasīja naudu un to arī iedevām ! Ja tomēr uz līdzīgiem virtuāliem apgalvojumiem var veidot apsūdzību , tad šādi jau var jebkuru apsūdzēt un par jebkādu nodarījumu ?! Ja ažiotāža ir sacelta un esošie pierādījumi tiks atspēkoti ar advokāta centību , tad atkal manāmi tukšāks kļūs Latvijas neparedzēto izdevumu maciņš .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Raimonds
2018. gada 20. februārī 12:15
Rek tikko Rimšēvics tiešraidē stāsta, ka iespējams, ka kukuļus Latvijas finanšu mahinācijās esot ņēmis FUKTUK vadītājs Putniņš ... :))) ... vispār jautri ... :
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
vāks
2018. gada 20. februārī 12:51
Latvijā valda krievu pusjoskes,tas arī visu izsaka....pretīgāku sajaukumu neesu redzējis-mantrausīgi,nekaunīgi,bandītiski,zelta ordas pēcteči,noslaucīs ceļā visu,cilvēku,valsti,bankas....laupīšanas sindroms
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi