Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Raimis
2023. gada 14. maijā 08:42
Vēl nekāda traģēdija nav notikusi. Mūsu 1,8milj. iedzīvotāju valsts ir spējīga izveidot hokeja komandu, kura vairākas desmitgades ir pasaules "top" divpadsmitniekā. Turklāt, hokeju nopietni var atļauties tikai turīgu ģimeņu puišeļi (līdz ar ko, no kā izvēlēties, ir vēl mazāk). Kanāda un Slovākija šajā spēlē ir pasaules labāko astoņniekā, kura līmenis ir daudz augstāks par nākamajām ranga astoņniekā esošajām. Gaidīsim turpmākās spēles un sliktākā gadījumā, to vienīgo, par palikšanu A grupā. Ar pašatdevi puišiem ir ok. Talants mazliet atpaliek, jācer vairāk uz veiksmi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Raimis
2023. gada 14. maijā 09:17
Un vispār, tas ir tikai hokejs. Tas pats, kas citam motokross vai šautriņu mešana. Dzīvē ir arī svarīgākas lietas. Pa īstam svarīgs tas varētu būt vien pašiem šajā iesaistītajiem, kam tas ir iztikas avots. (Šeit domāju arī turnīra organizatorus :) )
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
suncity
2023. gada 15. maijā 15:23
Hari - beidz irst, bet izdari to, kas jāizdara !!!.Ir jāvinnē tad, kad IR jāvinnē, nevis skaisti jāzaudē un pēc tam jāsacer balādes par super-varoņ-censoni, kam neizdevās tad , kad to visvairāk vajadzēja. Ir jābūt godīgam pret sevi un līdz ar to pret citiem , jāatzīst "man nesanāk, esmu labs taktiķis, teorētiķis, stratēģis, bet ne kaujas treneris", lūdzu ,Dievs palīdzi un glāb un jāzvana Značokam , nav ko buhāt ar Panaru pa Ņujorku, ar ātro reisu un šurp uz Rīgu !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi