Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Zaglits
2021. gada 1. jūnijā 21:04
Lasīju virsrakstu.... Nekā tur nebūs! Nav vārtu špīleru. Kadreiz cerēju kanadietis to iemācīs....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Antons Ciere
2021. gada 1. jūnijā 23:04
:(Žēll,bet redzot visu turīru bija skaidrs,ka nebūs cīņa par medaļu vei vietu jo ar tik sliktu mazēkumu un ripas spēli nevar gut vārtus .Tas ir pierādijies visā turīrā jamauc nevis ripa jaslidina 1 otram:(žell bet bijam tur ,kā spēlējām:).
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
'Liene Jansone
2021. gada 1. jūnijā 23:37
Latvijai, īpaši pēdējā laikā., ir raksturīgi no zila gaisa izveidot sev problēmas, lai pēc tam tās varonīgi pārvarētu. Vai vismaz censtos pārvarēt. Izskatās pēc problēmām ar galvu, psiholoģiju, vai mentalitāti. Attiecībā par hokeju - mocījās, mocījās līdz pēdējā brīdī nodeva Daugavas treniņu halli, mocījās, mocījās līdz pēdējā brīdī ielaida skatītājus, mocījās, mocījās lai pēdējā brīdī atgūtu spēles sākumā ātri ielaistos 2 vārtus. Nesanāca. Un likumsakarīgi. Diemžēl.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Āriņš
2021. gada 2. jūnijā 01:00
Ko darīt, ja nav Latvijas hokejā nav neviena, kas varētu regulāri izdarīt spēcīgus un precīzus metienus pa vārtiem, kā to izdarīja vācietis pirmo vārtu guvumā. Un, tā kā Latvijas izlase bija vecākā pasaules čempionātā, tad uz mūsu pieredzējušajiem uzbrucējiem arī turpmāk ir mazas cerības uz regulāru rezultatīvu uzbrukumu, regulārā DR mazspēja uzbrukumā to tikai pierāda. Cerība uz jaunajiem, bet arī šeit redz tikai dažus, kas varētu stipri progresēt. Neteikšu, ka uzbrukuma izspēle ir slikta, bet hroniskā nespēja gūt vārtus no vislabākajām situācijām un no tās izrietošās bailes mest pašam ar tam sekojošajām tā saucamajām liekajām piespēlēm regulāri pārvelk strīpu pat vislabākajai spēlei aizsardzībā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
suncity
2021. gada 2. jūnijā 11:51
Sūnaini bet godīgi. Nav ieguldījuma ,nav atdeves. Nu kā justos Vācijas hokeja forbunds ,kad ar visu to ieguldīto naudu , bērnu - jauniešu sistēmu ,DEL čempionātu zaudētu kautkādai Latvijai ,kurai hokejā nav ne naudas ,ne sistēmas , ne kārtības ,ne čempionāta , kura nespēj atlasīt visus talantīgos bērnus ,bet gan tikai maksātspējīgos. Kura līdz jauniešu vecumam hokejā spēj saglabāt spēlētājus labi ja vienai komandai ,kurai nav pārejas uz pieaugušo hoķi. Nu - ko var prasīt un vēlēties? Zviedrijā ,piemēram ,šobrīd ir skandāls - valsts televīzija ,visi lielie mediji ,federācija cepās , jo viņi apzinās ,ka ar tādu mašinēriju normāli ir būt starp medaļu kandidātiem katru gadu. Mūsu vienīgais risinājums uz PČ ir ,ka Hārtlijs izmaļ 70 jaunos ,izsijā ,apmāca ,samotivē.Nu un tad raķetes šāviens uz čempi ir - jaunie skrien ,sitās , iemācās ,aug ,ik pa brīdim kaut ko arī vinnē ,ir nākotne ,ir cerība - prieks skatīties. Bet par cik LHF naudas nav , tad Bobs piehaltūrē Omskā ,attiecīgi neko nevar sagatavot ,vecākie špīleri PČ ,paguruši ,piekusuši. Varbūt tiešām risinājums ir tautas finansējums - teiksim , ziedojuma biļetes vai konts ,kur katrs pēc brīvas gribas patriotiski noskaņots hokeja entuziasts var pārskaitīt naudiņu ,piemēram , lai nākamā gadā varētu nodrošināt bezmaksas hokeja treniņus 100 puikām ,kurus atlasa brīvās atlasēs pēc talanta principa, par naudiņu federācija savukārt atskaitās. Varbūt tas ir risinājums. Bet čaļiem ,kas spēlēja - paldies - darīja ,ko varēja .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi