Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Vejins Latmo
2018. gada 29. oktobrī 20:07
kijevas rāte un vašintona dombasu un lugansku vispār uzkata par cilvēkiem kurus drīkst išaut un orgānus ispārdot!kā vvēsture un notikumi ir piebrieduši,mēs esam saskārušies ar fašizma turpinātājiem!vašintona,tas pats par sevi ir marazms,kas iznīcina cilvēci,tam tiek dotas komandas no augšas!baltija ir piespiesta kalpot fašizmam!tā atļāvuši deputāti!te gandrīz bez maidana!ja neskaitīsim nošautu operātoru un vēl dažus un dzērumā nošauts zemessargs-tipa pats nošāvies!nošāvis graube,vai kāds saistītais!un ukraina un maskava a liekas saistība!kas graubem maciņā ieplūda,pareizāk ar ko viņš bija saistīts barikādēs!nu graube drusku vecāks par mani!a savu draugu viņš ir nogalējis!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vejins Latmo
2018. gada 29. oktobrī 20:11
graube zemāks par suni!tas ir tautas slepkava,kas pildijis vašintonas pavēles radīt ieganstus,lai varētu vainot citus cilvēkus slepkavošanā!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
ludis links
2018. gada 29. oktobrī 20:52
Bet krievi jau paši savas sievietes pamatā sauc par kucēm ( suka ). Tā ka par taisnību nav ko apvainoties. Populārākā un biežāk lietotā frāze krievu ģimenes dzīvē ir : " kuce, ņem mutē !"
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi