Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Z I
2022. gada 24. oktobrī 08:15
Mani nenormāli satrauc tas, ka mūsu policija nedara neko. Mums ir tik slikta, vārga, neizglītota, vāja policija, cik vien var būt. Iekšlietu ministra mums arī nav. Latvijā cilvēks nevar justies droši. Policija, veselības iestādes veicina mirstību, nedrošību, nevis pasargā un glābj cilvēkus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Bruno Šneiders
2022. gada 24. oktobrī 10:44
Par to LGBT man ir pilnīgi vienalga.Es uzkatu ka policijā vispār savākts kretīnu un zombiju bars.Neko citu nedara,kā tik uzliek sodus.Un ja mēginās rakstīt iesniegumus par kaut kādām tur jauno izdzimteņu bandām,tad derētu uzmanīties ka tie maitas(policisti) nemēģina pašam vēl kaut kādu lietu piešūt,ja šiem slikts garīgais.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Evija Brauča
2022. gada 24. oktobrī 11:12
Visatļautības un nesodāmības apziņa ir vērtības, kuras jau gadiem ir ieaudzinātas jauniešos. Te arī redzams rezultāts. Mūsu valstī nepilngadīgais nekad nav vainīgs, problēma tiek meklēta grutajā bērnībā, sodīt taču nedrīkst, jo pusaudzis tiks traumēts, un tas, ka cieš visi pārējie, bērnu tiesību aizstāvjiem neinteresē.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andis
2022. gada 24. oktobrī 14:06
Kādreiz Alsungā bija nepilngadīgajām meitenēm kolonija, kā tagad Cēsīs. Pusaudži var būt nežēlīgi, jo ir maza dzīves pieredze, maksimālisti, hormoni utt. Es domju policija, arī citi dienesti Latvijā ir ļoti spēcīgi, ļoti daudz arī privāto kantoru un kompāniju. Labāk dzīvot godīgi, jo var palikt par bomāru. Kontrole ir visur, kameras utml., kā saka pat muša neaizbēgs nesodīta, tas tā nedaudz pārspīlējums, bet visā pārējā, tā ira.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi