Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Dace Baumane
2021. gada 23. septembrī 20:17
Ziedot.lv mājas lapā neieraudzīju ne mātes,ne tēva uzvārdu.Vai tiešām godāj.dakt.P.Kļava vēršas personīgi pie lasītāja?Vai bērnam dzimšanas brīdī netika dots vārdiņš.Dzīve ir skarba,jo laiks ir tāds,ka daudzi cenšas izmantot pandēmijas nogurušis savās interesēs.Pirms ziedot,jāpārliecinās par rakstītā patiesumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Edvard
2021. gada 24. septembrī 00:38
Hmm, es ar iemetu kādu kapeiku kopējā katlā un iesaku svešas naudas skaitītājiem un pārmetējiem mazliet apdomāt savu dzīvi un padomāt, kur vari būt rīt un kas var notikt ar pašu, sievu, bērnu, mammu, tēti, vari lūgt palīdzību Īrijā, ASV, vai jebkur.. un būs kādi, kas runās tieši tā, kā tu.... Tev nesāpēs? Sāpēs, bet Tev būs nosacīti vienalga, jo vajag pilnīgi svešu cilvēku cilvēku atbalstu, lai glābtu tuvāko. Dzīve ir tāda, ka bumerangs var nākt atpakaļ...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Lietussargs
2021. gada 24. septembrī 08:11
Paskatījos - ziedot.lv te nemaz nav iesaistīts, viņi nevāc, vāc starptautiskais 'donats'. Kļava lūdz tāpēc, ka pie viņiem reanimācijā bērns, kuriem viņi nevar palīdzēt, lai brauc prom. Ļoti žēl, ka pārvešana maksa tik, it kā ar kosmosa kuģi vestu. Bet nu ceru, ka Kanādā būs labāka ārstēšana.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Santa Šnipas
2021. gada 25. septembrī 00:36
Lasot komentārus gribas teikt- lai nu katram dzīvē pēc nopelniem
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Agnese Adamsone
2021. gada 28. septembrī 10:10
Kādēļ Kanāda neapmaksā savu rezidentu un esošo vai topošo pilsoņu medicinīsko repatriāciju? Kādēļ šis neracionālais projekts jāatbalsta Latvijas iedzīvotājiem, kuri paši pusgadu un pat gadu gaida rindā uz viselementārāko ultrasonogrāfiju, endoskopijas izmeklējumu vai magnētisko rezonansi, par valsts apmaksātajām operācijām pat nerunājot? Vispār arī Latvijā ir desmitiem bērnu ar daudz mazākām un vismaz izārstējamām veselības problēmām, kuri nevar saņemt nepieciešamās terapijas. Var saprast ģimenes izmisumu, bet, ņemot vērā visus šīs lietas apstākļus, ziedojumu vākšana Latvijā ir vistīrākā nekaunība. Žēl, ka to vēl veicina cienījams ārsts, kaut gan ir saprotams, ka viņš vēlas atbrīvoties no šī hroniskā un bezcerīgā pacienta un viņa neatlaidīgajiem vecākiem. Ceru, ka vismaz daļu naudas ir ziedojuši arī Kanādas iedzīvotāji, jo kā nekā Kanāda ir nesalīdzināmi labklājīgāka valsts nekā mazā Latvija.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi