Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Laika Gars
2020. gada 13. oktobrī 16:54
Ja cilvēks ir heteroseksuāls, tad, lai kļūtu par vecāku viņam ir jāveic adopcijas process. Pēc tam viņš varētu saņemt bērna tēva atvaļinājumu. Bet tiklīdz runa ir par viendzimuma pāri, tad tā dēvētais partneris esot jāatzīst par vecāku vienkārši tāpat. Bez Civillikuma, bez adopcijas, bez jebkāda pamata. Vienkārši - atnāca kāds pēc pabalsta un saka, eu es esm šitam te/tai partneris/e, davai dod man pabalstu, jo man pienākas!!! Es tak esmu diskriminēts! Ja jau likumība vairs nav jāievēro un nekādas apopcijas nav jāveic, tad jau jebkurš var sevi pasludinātr par vecāku da jebkam un prasīt pabalstus un atvaļinājumus. Par ko šeit tiek lauzti šķēpi? Jukuši esat? Vai kā? Ir tak likums, kur viss ir pateikts, kurš tēvs, kurš māte, paternitātes pieņēmums, paternitātes atzīšana, bērna izcelšanās no mātes. Šeit būtu jāveic izmeklēšana par to kā šī sieviete varēja palikt stāvoklī un tas vīrietis, ja tur bija sarunāts, ka viņš atteiksies no sava bērna ir jāsauc pie materiālās un citas atbildības. Surogātmāšu bizness rietumu pasaulē nav atzīts kā likumīgs. Tā ir cilvēku tirdzniecība. Par to ir jāsoda.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
jautā-vēl
2020. gada 14. oktobrī 00:31
Nožēlojamā propagandiste nav mācījusies bioloģiju. Bioloģiski viena dzimuma cilvēki nekad nevar kļūt par vecākiem kopīgam bērnam.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zita Pluumiite
2021. gada 7. janvārī 15:53
zemnieks aizveda savu govi apseeklot pie buļļa,taa nu sanaaca kaa ne govs tagad gruusna,vai zemnieks var likumiigi kluut par govs beerna teevu,vai pienaaksies pabalsts,un lauliibas arii grib regjistreet,lai citi nesmejaaska dzimshanas aplieciibaa uzvaardi atshkjitaas..........murgs murgs un veelreiz murgs.....taada nu ir taa briivaa izveele un tiesiibas.....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ivars Austrums
2021. gada 6. maijā 20:27
Nez vai tupā Zande mani aizstāvēs, kad es gribēšu reģistrēt savu laulību ar ķirzaku?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Agnija Fillipova
2021. gada 7. maijā 21:03
Agrak man shi sieviete likaas jauka un pat cieniijama. Pec shi raksta saprotu, ka vinja kalpo satanistiem un ir zemaakaas kastas pabira un nodeveja.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi