Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Salvis Dišlers
2019. gada 23. februārī 07:59
Lieta jau tāda - Dievs nevada Netikumīgos un Elkdievjus! Un Priesteriem un Reliģiskām organizacijām - būtu jābūt Primarajam uzdevumam - rūpēties un uztraukties par Savējiem, nevis sniegt labumu katram Religijas ienaidniekam! Tieši tāpēc mūsdienās Reliģija biezi ir tik noniecinātā stavoklī - ka mēģina izdabāt visiem uz visam pusem, nevis vienīgi Dievam un Dievam uzticīgajai kopienai, un sūtīt uz Elli Neticīgos bandītus!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Salvis Dišlers
2019. gada 23. februārī 08:27
Par "Citādi domajošajiem mācītājiem" - Kāpēc katram ir tik svarīgi sevi saukt par "Kristieti" vai "Luterāni" vai vēl ko - un censties tur ievilkt vēl kaut kādu "Garīgumu"?! - Nesaucieties, ejiet, dariet savu garīgumu! Es varu jums te kalpot ka piemērs - Es nesaucos Kristietis, es esmu visu dzīvi bijis apzinīgs, praktizejošs un izglītots - Komunists, Budists un Hinduists... Kur ir atšķirība?! - Kristietim vienmēr ir atbilstoša autoritate un svars - Tautā un Valstī, Mācītāja amats un kas vēl nē.... Budisma, Hinduismā - cilvēks Latvija var būt cik labs vien var būt - nevar saņemt tādu ievērību, autoritati, oficialus apmaksātus amatus, neviens jums nelūgs intervijas..... izņēmumi var gadīties tikai kādi garīgie spekulanti vai tamlīdzīgi... Neturieties pie saviem kristīgiem amatiem, ja jums ir cita parliecība! Naciet Budisma, un māciet cilvēkiem Budismu - bez maksas, aiz līdzcietības pret Pasaules Ciešanām!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Salvis Dišlers
2019. gada 23. februārī 09:47
Homoseksualitāte - ir vai nu Slimība (varbūt iedzimta!) vai nu Izlaidība. Jebkura gadījumā - Dievs ir iestatījis - ka Dzimumattiecības - ir paredzetas - lai Vairotos, un to darītu likumīgā laulība starp Vīrieti un Sievieti. Tas ir Ikviena cilvēka Pienakums, neatkarīgi no orientācijam, fobijām, iegribam, utt. Pienakumus Izpilda nevis apspriež. Ja kāds tomēr nevar izpildīt Pienakumu pilna mērā - tas ir jācenšas. Homoseksuala orientācija var Iedzimt, var būt iedzimta slimība, var būt Dieva Griba, bet - to nedrīkst Praktizēt. Pienakumus neviens nav atcēlis. Kadam ir tieksme uz Narkotikām, kādam uz Zagšanu, kadam uz bērniem, kādam uz savu dzimumu - mēs katrs cīnāmies ar savām vajībām, un izpildām savu Pienakumu. Pienakums - vai Nāve!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Salvis Dišlers
2019. gada 23. februārī 09:55
Elkdievība.... cerams man nebūs Kristiesiem jāskaidro kas ir Elkdievība.... Cilvēks vienmēr atrodas krustcelēs - sekot Dievam - vai sekot saviem iekšejiem Elkiem - saviem instinktiem, idejām, prata konstrukcijām, paradumiem, utt - tos pielūgt, dievišķot, uzskatīt par svarīgakiem kā Dieva noliktais Pienākums Cilvēces priekšā - tie visi ir Elki kurus Pasaule pielūdz! Un Reliģija - tas ir ceļš uz Atbrīvi no Elku pielūgšanas!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Rožkalns
2019. gada 23. februārī 11:23
Gundar, izlasīju visu jūsu garo interviju... Jāpiekrīt, ka šodienas kristietībā daudz problēmu, taču arī liberālās draudzes, kur godā perversijas, vada dāmas, neko nav spējušas saglābt. Drīzāk pretēji - postu tikai vēl vairo. Visa Rietumu kristīgā pasaule brūk... Tauta iet bojā "aiz atziņas trūkuma", nāk postošais islams, migrantu bari. ---- Man izskatās, ka arī jūsu orientieri ir tikai vilinošas dekorācijas, dažādu reliģiju, filosofu, ietekmīgu cilvēku paustais... -------- Ja drīkstu ieteikt: sākat pamatīgi pārbaudīt PATS VISU GALVENO, kas ap mums, ko te iesaka, reklamē. Tikko to darīsiet, pārsteigumu būs daudz... Izrādīsies, ka geju kopdzīve ir šausminoša, ko apliecina viņi paši, un visi vēl neiebaidītie ārsti pasaulē; izrādīsies, ka dievturi ir tumsonīga okulta sekta, ar pārissimts ļautiņiem, kas atklāti ienīst visu kristīgo pasauli(palasiet viņu portālus!), utt, utml... Mieru un stabilu ceļu var rast, vien izlaužoties caur šīm dekorācijām, līdz patiesiem dzīves orientieriem... No sirds novēlu veiksmi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi