sestdiena, 27. aprīlis
4 komentāri
Sakārtot:
Velta Kociņa
2019. gada 2. februārī 09:19
Nekad neticēju un neticēšu ,ka tas bija nelaimes gadījums !Neaizmirstiet ,ka toreiz Latvijā vēl bija krievu armija ... Tā arī noslīka Itālijā Ita Kazakēviča ....Droši vien Lielbritānijā Skripaļu ģimene arī sevi indēja !!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Leons Zviedris
2019. gada 2. februārī 22:07
Man bija tā iespēja strādāt kopā ar Juri pie jaunās varietē programmas Jūrmalā , restorānā '' kABURGA '' , tā bija vienīgā programma Latvijā kurā paralēli tam , kas notiek uz skatuves ar vienu un to pašu muzikālo materiālu tika demonstrēts kino , tā saucamā cirkorāma ! Efekts bija graujošs , filmējāmies smilšu krāterī , kas , kā tagad sauc , videoklipā, tika radīta tuksneša ilūzija ! Es biju horeogrāfs , Juris operators ! Nekur , nekad neviens nav pieminējis to , ka Juris arī varietē lauciņā savā kompetencē ir ielicis savu artavu ! Pēc tam , kad '' Kaburga '' beidza pastāvēt un tika uzspridzināta , man bija tā iespēja saglabāt daļu no viņa kino operatora uzņemtā materiāla , gribēju to nodot viņa atstātam fondam , meklēju un atradu internetā kontaktus , rakstiju uz turieni , bet neviens man vēl tagat nav atbildējis ......!? Pie reizes gribu Jura kontekstā pieminēt Latvijas TV. režisori Brigitu Vīnšteini , kurā pirmā par Eiropu , tās savienību sāka gatavot un pārraidīja pa Latvijas TV. , to pašu ko Juris , kā dokumentālists , un arī Brigita diemžēl savu dzīvi beidza traģiski , jo televīzijā gāja visiem pa priekšu , palikusi nesaprasta ..........!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Robis
2021. gada 3. maijā 23:19
Vai tika noskaidrots, kas tie bija par cilvēkiem ezera otrā krastā? Ja nē, tad mana versija - Juri novāca.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Pote
2021. gada 4. maijā 23:01
Redz kā, nepaklausīgais bastotājs un nevis centīgais teicamnieks. Es mācījos 50. piecpadsmit gadus pēc Podnieka, bet viņu jau piesauca kā mūsu skolas izcilību, Zatleram, Vētram un baram citiem līdzīgu. Kas to būtu domājis, ka ar bastošanu var tikt tālu tikt un zubrīšanās nav primārais tavā dzīvē. Visu cieņu režisoram un mūžam mana mīlestība par paveikto.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi