Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
vienkarshs psihopats
2018. gada 31. janvārī 17:26
nevis arsts,kas atri nojuks savaa augstpratatibaa. Tadus murgus sen nebiju lasijusi. Droshi vien,ka pelna pikji ar krapshanos. Jogu jaukt ar Dievu. Astrologija,reiki,joga ir okultisma paveidi. Burvesstibas "iistake" celji,ka apchakaret slimos ljautinjus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
to >>>Eluta
2018. gada 31. janvārī 17:29
piekritu jums 100%. Vinsh vairs nav arstsjo vinsh maldina cilvekus,tas nozimee,ka vinsju vda ljaunie speeki.Iespejams,ka pats vish tic,ka vinam shada veida tur spejas,bet ja nopietni pedejos laikos buus ljoti daudz viltus pravishu.+++
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Peterim Kljavam
2018. gada 31. janvārī 17:34
zini Peteri,njem rokaas Evangjeliju un sac dzivi no saakuma un beidz kalpot velnam ar saviem murgiem. Bez tevis ir daudzi pabijusi kliniskaja naave un zina,kaa un kas tur ir! Ta ka beidz izlikties par baigo"zinatnieku" vemt gribaas no tada arsta praatuljoshanas. tad kad nokljusi muuzhibaa,tur buus par shadam mulkjibam,ar ko maldini cilvekus smagi un brgi jasamaksaa. Vel ir laiks atgriezties un pardomat,kaadelj esam sheit. Otrs variants varetu buut,ka esi saistits ar melno magiju,tad tur lidzes tikai greksudze ista un ekzorcisms!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Paldies
2018. gada 11. martā 02:32
Paldies Jums, Pēteri, par to, ko darāt. Par iespēju klausīties, domāt, rast atbildes. Es arī izlasīju visus komentārus - tiešām nevar gribēt no pirmklasniekiem kādu sajēgu, bet paklusēt gan varētu. It sevišķi tie, kas nav bijuši ne uz vienu lekciju (kas maksā krietni mazāk, nekā vidēji lekcijas, bet kvalitāte ir vismaz 100 X lielāka), kas nav dzirdējuši viņa izteikumus par apvainošanos, stāstus par tiešām debīliem vecākiem, jo bērni tiek slimnīcā visbiežāk tieši viņu stulbuma, nejēdzības dēļ utt. utt. Vislabāk man patīk "viņi nezina, ka nezina" . Šeit ar daudziem komentētājiem ir identiski. Izstudējiet visu, ko Pēteris Kļava, paveiciet tādu ārsta darbu pēc labākās sirdsapziņas, un tad ienāciet pakomentēt. :)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi