Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Rudace
2018. gada 1. janvārī 11:12
Skaisti apavi, inteligents kungs. Interesanti, ka atzist par vispiemerotako 5cm augstu papedi. Tas patiesam erts augstums. ir Apaviem jabut funkcionaliem un obligati - ertiem. Neerti apavi, lai cik skaisti, ir istas shausmas. Bija japasmaida par dazu sievieshu orientesanos apavu (un ne tikai) brendos, interesanti, vai vinas tikpat labi orientejas ari literaturas un makslas pasaule, kadus izcilus klasikju darbus lasijusas un filmas vai skatuves makslu baudijusas?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mode
2018. gada 1. janvārī 13:32
Man ir tas gods būt viena viņa kobaltzilo, klasisko kurpju pāra īpašniecei. Dievīgas. Ļoti patīkams kungs, labs ieskats viņa biogrāfijā! Iedvesmu, sparu un jaunus lidojumus! Un tiešām- nevienu platformeņu un sporta murgu!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
BaibaVulgaris
2018. gada 1. janvārī 15:05
Visu cienju kungam, priecajos, ka vinsh ir sasniedzis savu velmju piepildijumu. Gribeju tikai bilst, par to, ka tagad vairs taadas nenesaa, jaa, lielaka dalja sievieshu, lidz ar industrializaciju, sievieshu tiesibam un dzimumu lidztiesibu vairs nedzivo tadu dzives modeli kaadu dzivoja pirms kara, kad virietim bija gjimene janodroshina, bet sieva sedeja majas un aukleja bernus. Tagad sievietes ari stradaa un njemaas, tapec logjiski, ka taados apavos nekur dizhi pa pilsetu, vai vel vairak laukiem, nepastaigaasi. Vel njemsim veraa katras valsts klimatu, cilveku ienakumu limeni, vajadzibas, prioritaates un luk 0 ir skaidrs, kapec nesaa tankus un zempapezhu laivas, nevis smailkas kurpiites. Nevar parmest sievietem!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Rudace
2018. gada 1. janvārī 23:09
Baibaivulgaris - Šī kunga apavi nav domāti kā masu produkcija ne pēc sava pielietojuma, ne cenas pēc. Šodienas dzīvesveids ar savu steigu un milzīgo darba noslodzi ir īpaši sievietes sievišķību iznīcinošs. Ienīstu Rietumvalstis, kur sievietes apģērba ziņā daudz neatpaliek no vīriešu ģērbšanās stila - bikses, džemperis vai jaka, t-krekls, sporta apavi un mugursomas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
BaibaVulgaris
2018. gada 2. janvārī 08:19
Rudacei - to, ka taadas vairs nenesaa teica vins pats un kaa parmetumu, ka sievietes zaudejushas sievishkibu utt. Es paskaidroju kapeec. Jaa, Rietumos un ASV sievietes biezhi gjerbas kaa virieshi, bet tam ir savs izskaidrojums - tur virieshu pietiek, reti kura sieviete gjerbjas izteikti sievishkigi, ja brauc ar virieti ekskursijaa/iepirkties, tad gjerbas ta kaa ir erti, nevis kaa lv un Krievijaa par kuram visaq pasaule iereec - apspiletaa kleitaa, meikaps tushi svet, platformas augstpapedenes utml. Piekriitu, ka ir merenaa sievishkiiba, ka sieviete nav kaa virietis, bet ari ne tada kaa augstak mineetaa palaistuves stilaa apgjerbta sieveite, bet Blanika kurpes nepieder pie taa stila, jo ar tadam uz darbu neiesi, uz rimi pec vakarinjam pec darba arii ne, bernam pakalj uz darzinju ari, skiet, ka ne, tatad kas atliek?! Izejamaas, par ko es ari runaaju sava ieprieksejaa ierakstaa.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi