Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Inguna Neminska
2023. gada 25. janvārī 14:25
Nešvaks variants "penicilins" profilaktiski. ... Gan jau ka iepērk arī bez receptēm ... tā vietā, lai virusu sezonā vnk ķiplokus ( vietējos ) ēstu, cik vien tikai organisms "panes" ... novulgarizēts, protams, bet pret to medicinas/FARMAKOLOĢIJAS MAFIJAS stūmējiem
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Elmārs Lazdiņš
2023. gada 26. janvārī 04:01
Vēlreiz par to pašu.Gripas,kovida,iespējams,arī citi vīrusi aizkerās un savairojas deguna un rīkles puńkos(głotās).Analīzēm taču ńem puńkus no deguna un rīkles.Ne pāk sen lasīju,ka kaut kurā valstī ar 30 veseliem brīvprātīgiem taisījuši eksperimentu un noskaidrojuši,ka kovids līdz 4 - 5 diennaktīm uzturas głotās.Deguna un rīkles ikdienas skalošana ar aptiekas 3% ūdeńraža pārskābes atškaidījumu (25 pil.,vai tējkarote uz apm.50 mll ūdens) atbrīvos no iesnām un krietni paretinās vīrusu karapulkus.Lai samazinātu głotu daudzumu,jāiemācās pamatīgi(atvainojos)kraukāties un attīrīt arī mēli,, cik dziłi iespējams,kaut vai ar to pašu zobu birstīti.Iespējams,šie vīrusi netiks tālāk.Medikiem par šo nav ko prasīt,jo vińi nedrīkst ieteikt neko tādu,kas nav klīniski pārbaudīts.Dr. Tereško jau mēgināja,bet ātri vien izdzēsa šo ieteikumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sandra Klavina
2023. gada 27. janvārī 01:21
Visā manā garajā mūžā, ne man, ne maniem bērniem, neviens ārsts pirms antibiotiku izrakstīšanas nav izteicis domu, ka vajadzētu uztaisīt analīzes, pat ja es jautāju, ka varbūt vajadzētu zināt, atbilde ir nē, būs jau labi tāpat. Un kaut kādā mērā tas ''mošķis - slimība'' pāriet ar..veiksme, laiks, vai mērķtiecīga ārstēšana.?. Bet gribētos gan zināt, kas pa vainu bij'?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi