Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Edgars Blohins
2020. gada 2. decembrī 15:28
Morgam arī sācies darbs -bizvess.Ārsu palīdzību vairs nav ko meklēt,ar tādu Latvijas valdību patiesībā tas jau bija sagaidāms,tikai cilvēks ir naivs un cer kad tik traki jau nebūs,vai ne???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Futs Bols
2020. gada 2. decembrī 18:07
GD, valdība laikam domāja, ka Latvijas iedzīvotāji ir apzinīgāki - nēsās maskas, ievēros distanci un pašizolāciju, nerīkos tusiņus un bez vajadzības nebrauks uz ārzemēm. Ja iedzīvotāji būtu apzinīgāki, tad būtu pieticis arī ar esošajām gultas vietām.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Inita Semberga
2020. gada 2. decembrī 20:42
Te nu ir tas " Latvijas veiksmes stāsts". Kamēr Rietumeiropā cilvēki centīgi nēsāja maskas, tikmēr Latvijā tauta mierīgi čupojās pa pārpildītiem autobusiem, tusiņiem, veikaliem...it kā ziema ar parastajām vīrusu problēmām nekad vairs nepienāks. Covid turpat Latvijā jau arī visu vasaru bija. Mierīgi snauda rafraktārā fāzē, gaidot izdevīgo brīdi. Nu ne jau visu atveda no ārzemēm. Veselības ministre, kamēr bija infekcijas atslābums, gulēja uz "lauriem" laikam domādama "gan jau kaut kā".. vēlreiz pierādot savu nespēju pavilkt ministres vezumu. Rietumeiropas organizētākajās valstīs izdomāja un pārcilāja gan plānuA, gan plānu B.. Nez vai vispār Latvijā ir uzsākta vakcinācijas plānošana. Vācijā jau halles ir gatavas, pacientu plūsmas ar statistiem izmēğinātas...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Daina Lepika
2020. gada 3. decembrī 09:36
Varbūt savulaik nevajadzēja aizklapēt ciet tik daudz reģionālo slimnīcu?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi