Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
9 komentāri
Sakārtot:
Lietussargs
2020. gada 25. februārī 13:29
Mums ir tā, ka Rīga ir ūdensgalva un strādājošie ik dienas pārvietojas no Rīgas un atpakaļ ar sabiedrisko transportu. Kā lai es zinu, vai vilcienā kāds Itālijas slēpotājs nesēž? Viņš jau var būt slims, tikai vēl nejūt simptomus, bet citus inficē. Vārdu sakot, jāpaļaujas tikai uz imunitāti- paveiksies vai nē.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilvars Mičs
2020. gada 25. februārī 13:34
Jēzus sacīja: "Tauta celsies pret tautu un valsts pret valsti, lielas zemestrīces būs, kā arī bads un mēris vietu vietām, šausmu parādības un lielas zīmes no debesīm. " /Lūkas ev.21:11/ Bībeles pravietojumi piepildās mūsu acu priekšā - slimības, zemetrīču intensitāte, Krievijas uzbrukums Izraēlai (Ecechiēla 38.nod.), Damaskas iznīcināšana (Jesaja 17:1) - Turcijas un Krievijas armijas jau ir šajā teritorijā. Koronavīrus var sagatavot esošos cilvēkus tam, kas notiks drīzumā un, proti, ka "Es redzēju zvēru, izkāpjam no zemes...Tam bija dotas spējas iedot dzīvības garu zvēra tēlam, lai zvēra tēls varētu runāt un panāktu to, ka visi, kas nepielūgtu zvēra tēlu, tiktu nokauti. Un viņš dara, ka visi, lielie un mazie, bagātie un nabagie, brīvie un vergi, uzspiež zīmi uz savas labās rokas vai uz pieres, lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes - zvēra vārda vai viņa vārda skaitļa. " /Atklāsmes gr.13.nod./ Koronavīrus un citas epidēmijas, iespējams, mazinās esošās naudas zīmes, aizstājot tās ar virtuālām - bezskaidras naudas apmaiņu (šis vīruss noturās uz naudas zīmēm kādu laiku). Koronavīrusa pasaules atrisinājums - vispasaules vakcīna, bet vispasaules vakcīna - ar uzspiesto zīmi, par ko pravietots Bībelē jau sen. Atgriežaties pie Dieva Jēzus kristus!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Salvis Dišlers
2020. gada 25. februārī 13:48
Kurš apmaksās 14 dienas darba nespējas lapu, lai varetu palikt mājās un novērot veselību?!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 25. februārī 14:59
> Dzintars Lielais Šodien 13:02 Vot tavējs, patiesi varētu sēdēt mājās, galvenais internetu atslēdz, jo tā ''zaraza" tīklā izplatās un tādi plānprātiņi kā tu ir pilnīgi neimūni pret virusa iedarbību. Jo vairāk un lielākas glupības internetā drukā, jo lielākas iespējas inficēties. Un vispār pret infekciju slimībām nenoturīgāki ir tie, kas ar galvu slimi, jo domāt nespēj. Ja cilvēks ir saprātīgs Homo Sapiens viņš panikā nekrīt.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jelena A
2020. gada 25. februārī 22:29
es gribētu zināt, kāpēc koronavīrus tiek uzskatīts par tik bīstamu un kāpēc ir jātur piespiedu kārtā tūkstošiem cilvēkus karantīnā? Koronavīruss ir tā pati saaukstēšanās vai gripa. Labi, nav zāļu, bet pret gripu arī zāļu nav, tikai simptomus mazinošas zāles. Tad kāpēc, uzsākoties gripas ikgadējiem uzliesmojumiem, neviens neizolē iedzīvotājus? Kāds var atbildēt uz šo jautājumu? No gripas mirst daudz vairāk cilvēku visapkārt. Kāpēc ievieš tādas šausmas pret koronavīrusu? Ar ko viņš ir tik īpašs un ar ko bīstamāks par to pašu gripu, no kuras būtībā arī noteiktām cilvēku kategorijām ir jābaidās?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
apelsisnsgarais
2020. gada 25. februārī 23:07
Ja šis tiks uz LV tad te būs pipec
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Joyce Wagner
2020. gada 26. februārī 13:39
Viegls darbs tiešsaistē, lai pievienotos uzzreiz un sāktu nopelnīt vairāk nekā USD 500 dienā. Pagājušajā mēnesī es nopelnīju un saņēmu USD 27392 no šī vieglā darba, dodot maksimāli 3 stundas dienā. Ļoti viegli veikt uzņēmējdarbību, un no tā gūt regulāru peļņu ir pārsteidzoši. Jebkura persona uz Zemes tagad to var iegūt un tiešsaistē var pelnīt vairāk dolāru. Lai iegūtu sīkāku informāciju, dodieties uz šo vietni ... ............>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­f­l­o­w­7­7.c­om
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Imants Krumins
2020. gada 27. februārī 00:18
Ja jau no vispasaules veselìbas organizácijas izskan ļoti lielas bażas par pandémiju visá pasaulé, tad śie fakti liek aizdomáties visiem kam ir smadzenes. Fakti liecina ka śis víruss ir ĻOTI lipígs, ká piemérs uz kuğa Dimanta Princese viens slimnieks inficéja simtiem citus!! Un mirst arì jauni, bez hroniskám kaitém cilvéki.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ramona Keizare
2020. gada 27. februārī 14:04
Kas tas par super buper vīrusu ka jāsēž mājas neviens neatbild!kā gripa tad jau mums te katrs otrais klepo!kā viņš radās!visur tik gudri sarakstīts bet sīkāk nekas nav skaidrots!un ja pieaudzis cilvēks ir bijis ceļojuma uz valstīm kur shis vīrus dzīvo tak jāsaprot ka atbraucot mājās ja novēro kas notiek.un tie kas ir slimi jāsēž mājas ko valkāties!blin tā vistu nevar ēst tad vētra nāk un tt.kas notiek kur un kā rodas visadasfignjas!es 🤷‍♂️! 🤦‍♂️🤦‍♂️
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi