Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Dzintra Bērziņa(Vilne)
2020. gada 13. februārī 20:09
Cien.Radzēviča kungs! Vai varētu dot skaidrojumu Latvijas iedzīvotājiem - kāpēc nevienā aptiekā nav nopērkamas vienreizējās medicīniskās maskas? Tātad - esam gatavi epidēmijai???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
anda berzina
2020. gada 13. februārī 20:22
Jurijs Perevoščikovs: Veikt koronavīrusa pārbaudes uz valsts robežām nav vērts!^^^^^^^^^^^^^^ izcila rozentale ari dziedaja citu dziesmu ,viniem pasiem neriebjas tie murgi un meli ko stasta ,tas robezas sen vajadzeja slegt ,visus kiniesus ar visu kiniesu vestniecibu ara no Latvijas ,pietiekosi ir melojis tas kiniesu vestnieks,kadel citiem jacies kaut kadu cusku ,zurku rijeju del,mediciniskas maskas gan jau zurku edaji ir izpirkusi ,jo Lietuva ari nav iespejams nopirkt.Kur skatas veselibas ministre vinkele ,atlaist no darba par neko nedarisanu ,nauda nak ka pa reni varu neko nedarit,nu un kas kad puse nomirs no to zurku,cusku vazanku del.Ara no Latvijas kiniesus.Pietiks visiem but HUMANIEM.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 14. februārī 07:26
> Dzintra Bērziņa(Vilne)Vakar 20:09 Aivars Kalniņš(JIMMY)Šodien 00:06 Daži naivi cilvēki laikam domā maskas viņus paglābs no masveida epidēmijas? Nu nedod tāda maska neko un vispār kā ārsti saka maska ir jāvalkā slimajiem, lai citus poasargātu nevis veselajiem.Ir pilnīgi pareizi, ka tiek pārdoti uzreiz 50 gigabaiti masku. Daži laikam iedomājas nopirkšu vienu( vai divas ) uzāķēšu uz ausīm un staigāšu? Tās maskas vispār ir pastāvīgi jāmaina, jāmazgā, jadezinficē.Turklāt izlietotās nedrīkst izmest vienkārši miskastē, viņas ir jāsavāc un jāiznīcina. Dzirdēju, ka esot jāmaina aptuveni ik pēc stundas, jo pēc šāda laika aizsagspēja maskai mazinoties par 90%. Tātad jautāju, kāda jēga no tām maskām? Papildus peļņa "nabadzīgajām" aptiekām? Nu ja kādam vēlme sponsorēt aptiekas, uz priekšu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 14. februārī 08:07
> Aivars Kalniņš(JIMMY) Šodien 08:01Iespeja, ka Latvijas ""vidusmēra trūcīgais"( ar podziņtelefonu un bez interneta) varētu inficēties ar kroņa vīrusu ir pilnīga "0". Daudz lielāka iespēja tādam ir saslimt ar parasto gripu, vai kādu citu dranķi un nomirt. Necel paniku, Kalniņ!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 14. februārī 08:35
> Aivars Kalniņš(JIMMY) Šodien 08:01Starp citu, Kalniņ Būsim konsekventi līdz galam. Ir zināms, ka dzīvnieki un putni arī ir infekcijas pāvietotāji, tātad maskas vajag visiem sunīšiem, kaķīšiem, papagaiļiem un kanārijputniņiem. Kāmīšiem žurciņam un jūrascūciņam obligāti. Par bruņurupučiem nezinu tiem varbūt nevajag. Kaijām, vārnām un baložiem dalīsim bez maksas, jo tie ir pielīdzināmi trūcigajiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 14. februārī 09:32
> Aivars Kalniņš(JIMMY) Šodien 08:45 Potēšanās neizslēdz iespēju saslimt, turklāt potētajiem komplikācijas ir daudz smagākas. Vēl var piebilst, ka gripas potes efektivitāte ir vien kādi 20%, jo gripa katru gadu ir savādāka un kāda tā būs pateikt nevar neviens.Ja cilvēks ir veselīgs, dzīvīgs un ar normālu imunitāti, tad ir viens pīpis, potējies vai nē, izredzes ir vienādas. Pat vēl vairāk imūni spēcīgam cilvēkam nav nekādas vajadzības organismu bendēt ar potēm.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi