Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Ilvars Mičs
2019. gada 19. novembrī 13:45
Ārstiem arī jāpierāda tautai, ka latviešu tautu slimu, ilgstošāk slimu dara arī alkohola lietošana un politiķiem jānorāda, ka alkohols ir Narkotika un šādā gadījumā alkoholam nav vietas veikalu pirmajos un REDZAMĀKAJOS plauktos, un šai narkotikas reklāmai garām iet bērni, Jūsu kaimiņbērni, bāreņi. Cik viegli būs ārstiem strādāt, kad latviešu tauta un īpaši jaunieši vispār nelietos alkoholu - slimo rindas būs mazākas, slimības vieglāk ārstējamas un pati latviešu tauta laimīgāka, veselāka un labklājīgāka! Paldies par Jūsu darbu!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2019. gada 19. novembrī 14:22
> Mārcis Bērzins Šodien 13:06 Paskaidro bacili, kādu tu redzi dzīvi pēc Saeimas atlaišanas? Pusgadu pirmsvēlēšanu kampaņa( veltīgi izšķērdēti jau tā trūkstošie līdzekļi), tad vēlēšanas - tiek ievēlētas +/- tās pašas partijas un arī tie paši deputāti. Tālāk atkal valdības veidošana divu mēnešu garumā, lai beigās nonāktu atkal pie tādas pat valdības? Kur, var saskatīt kaut kripatiņu loģikas šādai rīcībai?Tas ir ģeniāli un saprātīgi, es prasu??? Dakteri laikam tomēr ir paši stuldākie valsts polistikās sistēmas un darbības principu sapratēji.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2019. gada 19. novembrī 17:50
Piekrītu SVĒTAIS NAIVUMS.var jau streikot,var parsīt veselības ministres demisiju,bet vai KERIS ir padomājis,ko liks vietā,un cik tas viss izmaksās? Šis ministru kabinets tikko kā ietstrādājies,tur ir komisijā dakteris SKRIDE,varbūt jāļauj viņiem iestrādāties,un es tā vismaz ceru,ka lietas ies uz labo pusi.Varbūt otrajā gadījumā,lai iet KERIS par veselības ministru,un nauda tad atradīsies.Esmu par to,ka protesti ir vjadzīgi,bet par tālāko ļoti jāpadomā.kādas var būt sekas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gatis Strazdins
2019. gada 19. novembrī 20:22
Es arī atbalstu mediķu un citu nozaru strādājušo tiesības ,es ari parakstīšos par saeimas atlaišanu .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi