Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Enrico Mantales
2019. gada 15. septembrī 07:40
Pēdējā laikā daudz uzbrukumu vegāniem.Laikam gaļas rūpnieku pirksts.Samazinās bizness.Jā,cilvēki sāk mosties,un negrib vairs stampāt iekšā līķus.Starp citu,B12 var uzņemt arī papildus pārtikai.Tāpat dzelzi saturošas pārtikas piedevas.Un tāpat visas neaizvietojamās aminoskābes.Pērkat veselīgu pārtiku no tiešajiem ražotājiem,tagad tam ir visas iespējas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Edite Prancane
2019. gada 15. septembrī 11:53
Isti Vegani ilgak par 10 gadiem nedzivo pareji vienkarsi krapjas vai ari mulkojas kats akstas ka grib un var
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Irīna Trence Stefanenko
2019. gada 15. septembrī 13:02
Latvijā, diemžēl, saslimstība ar insultu ir ļoti augsta. Cik zinu, pat cienījamam profesoram A.D. (kurš allaž aicina uzēst speķīti) šī kaite bija, par laimi, viņam tika ātri sniegta palīdzība. Nupat lasīju, ka Veselības ministrija pētīs, kāpēc tik liela mirstība no insulta Latvijā. Varu galvot, ka vegānu starp slimniekiem vismaz Latvijā nav, jo vegānu procentuālais īpatsvars ir zems. Tātad, ja šie pētnieki apgalvo, ka pie vainas ir B12, tad lūdzu - lai VM ievieš šī vitamīna skrīningu kā profilakses pārbaudi (analīze nav dārga) , kā arī pārbaudi saslimušajiem ar insultu. Jo līdz šim es biju domājusi, ka insulta cēlonis ir ārkārtīgi augsts asinspiediens un vegāniem nav augsta asinspiediena. Un jā, B12 viegli uzņemt ar uztura bagātinātājiem, es savu B12 līmeni zinu, jo pati šo analīzi veicu, viss normas robežās.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Einārs
2019. gada 15. septembrī 19:55
Insulta un sirds slimību risku palielina ogļhidrāti. Ne gaļa, ne citi dzīvnieku izcelsmes produkti, bet ogļhidrāti. Katrs pats sava likteņa kalējs- ja ir vēlme izskatīties un justies miirušam tikai tāpēc, lai sekotu, uzsveru, kārtējam trendam, lai tā būtu. tas, ko cilvēks ēdis desmitiem tūkstošu gadu, izrādās, ir neveselīgs un kaitīgs, taču raudzēta graudu maize, selekcionēti dārzeņi, CUKUIRS visdažādākajās formās, kas parādījušies pa lielam tikai industriālā laimmeta laikā, kas tikai sagadīšanās dēļ ir vienā laikā ar vispārēju cilvēku masīvas slimošanas un vājuma vilni, esot veselīga dzīvesveida iemiesojumi. Aicinu nedaudz padomāt ar galvu. Lai gan pats kādreiz sekoju vegānisma trendam, ļoti, ļoti aicinu no šīs muļķības atturēties.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi