Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
P.puks
2019. gada 6. jūnijā 10:16
Viens vienīgs mozgo..bs priekš tautas. Vai nu atceliet, vai pilnveidojiet un ieviesiet dzīvī vienreiz kautko normālu un par adekvātām cenām. Galvenais, lūdzu piedzeniet atpakaļ iztērētos līdzekļus un sodiet atbildīgos par ļaunprātību pret apkārtējiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
so
2019. gada 6. jūnijā 11:02
bilde no 1.slimnīcas.tur ieejot vispār nav skaidrs, kādu pakalpojumu var saņemt aiz letes.pieej pie rindas numuru aparāta.tur viena poga - KASE!. skaidrs - galvenais samaksāt, bet par ko, un kur sakārtot papīrus lai tiktu uz konsultāciju, saņemtu atbildes par izmeklējumiem - var tikai minēt. 1.slimnīcas vadībai - fui - neprofesionāli
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Harijs
2019. gada 7. jūnijā 07:35
Valdība nevar izdomāt kā uzkraut kārtējo nodokli tiem cilvēkiem , kam ir atņèmusi darba vietas ! No nolikvidētajiem uzņēmumiem rodas tikai bezdarbs ! Arī Kinfild nav izņēmums -- VIDs to iznīcināja !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kitija
2019. gada 7. jūnijā 18:24
Jācer,ka sistēma ir pilnībā sagatavota veicamajam uzdevumam un kārtējo algu pielikumu amatpersonas nākamgad saņems.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Dr.Fenolftaleins
2019. gada 7. jūnijā 19:10
Neatkarīgas slimokases no visām 27 ES valstīm,nepastāv vienīgi Latvijā.Igaunijā un Lietuvā tās sekmīgi darbojas jau kopš 2001.gada,bet Latvijas masu saziņas līdzekļos,tik pat kā netiek pieminētas.Jo,kā jau ir teicis profesors Arnis Vīksna (Skat.Māras Lībekas interviju"Kaut kājas basas,tomēr bija slimokases",LA,18.09.2013.)"Arstniecības nauda nedrīkst atrasties ministrijas pārziņā.Tur jau tā nelaime,ka no tā naudas maisa neviens negrib atteikties.Lietuvā un Igaunijā tas jau sen ir nokārtots,bet pie mums nav,jo vienmēr kāds grib pirkt dārgus medicīniskos aparātus,celt nevajadzīgas būves utt.Pirmskara Latvijā visa medicīnas nauda atradās slimokasu rokās,tad nebija ne rindu,ne kukuļu ārstiem." Šā paša iemesla dēļ,arī ar "e-veselību"nav daudz labāk! Kā ir atzinusi bijusī veselības ministre Andā Čakša:"E-veselība",loti klamzīgs un slikti vadīts projekts." Skat."Cakša: "E-veselība"ir projekts ar sliktu rezultātu,kurā investēta milzu nauda",Puaro.lv,26.oktobris 2016.Kur tad bija tie paši Vecās/Jaunās Vienotības politiķi,ka jau 2016.gadā nepievērsa ne mazāko uzmanību Čakšas teiktajam un ļāva iztērēt šo milzu naudu????
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Pūces piedāvātais kolhozs mums nav vajadzīgs!
2019. gada 7. jūnijā 20:50
Laiks,kad par patērēto ūdeni maksājām "uz galviņām",ir pagājis.Bet siltumenerģija joprojām tiek uzskaitīta pēc līdzīgas shēmas-uzskaite tiek veikta mājai kopumā,un izdalīta uz kvadrātmetriem,tādēļ katrs iedzīvotājs maksā par siltumu atkarībā no dzīvokļa platības.It kā vienkārši un saprotami,bet 3.dzīvoklī ir 17grādu silts,bet 36.dzīvoklī kaimiņš ir sabojājis apkures sistēmu pieliekot papildus sildķermeņus un temperatūra ir +19 grādu.Par siltumu abi maksā vienādi.Kur paliek taisnīgums? Turklāt šāds izmaksu sadalījums nemotīvē iedzīvotājus taupīt siltumenerģiju,jo maksa par apkuri nav tieši atkarīga no siltumenerģijas daudzuma,ko katrs individuāli patērē savā dzīvoklī.KO darīt? Uzstādīt siltumenerģijas skaitītājus uz katra radiatora nav lēts pasākums,bet tikai šādi iespējams veikt precīzu siltumenerģijas patēriņa un izmaksu sadali.Iedzīvotāi iegūst iespēju regulēt telpu temperatūru,atbilstoši savām prasībām,protams,attiecīgi par to samaksājot.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi