Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
dāsns vīrietis
2018. gada 15. novembrī 09:33
kuru vajag pabarot ar vērtīgām olbaltumvielām?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
nu nu
2018. gada 15. novembrī 10:07
Es tai pareizas ēšanas ekspertei, kuru nu jau saradušies mums, ka biezs, ieteiktu nevis virspusēji muldēt kā vajadzētu ēst vai nevajadzētu, bet reāli aptaujāt māmiņas visa gadagājuma un paprasīt - cik ilgi barojāt ar krūti, ko ēdāt, utt. Manai mammai, kad piedzima viņas pirmais bērns, ar pārtiku tā bija kā bija, stresu ar pietika, toties piens bija pāri gadam. Mans brālis kā sardeļu virtene bija, kājeles tik resnas bija, ka zābaciņus pirmajam dzīves foto uz gada vecumu +-, vajadzēja iegriezt, lai tam kunkulim varētu uzvilkt kājās tos. Toties, tad kad piedzima trešais bērns un tā trešā ir mūsu māsa un mums mājās nekas netrūka, mana mamma ēda vistu to labāko gan grūtniecības laikā, gan jau barojot ar krūti, piens pietika trīs mēnešiem. Cik nu atceros no mammas stāstītā, tad mani ar baroja ar mātes pienu vien 3-4 mēnešus. Tā kā šie veselīgā uztura speciālisti, varētu jau savus "gudros" padomus iebāzt tur, kur saule nespīd. Paskatījos raidījumu Vakariņas četratā ar Jarānu, Jakušonoku, Dukuri un Drāķi. Tā pārsmējos par to Drāķi.....kartupeli mizot nevar, to ēst nevar, tā vārīt nevar, tā cept nevar, gaļu nabadzīte neēd. Tas viss nav veselīgi. Sevi uzskata par veselīgu, tikai no malas neredz, ka ir pārcepusies solārijā (jo saules iedegums un solārija iedegums krasi atšķiras), āda sažuvusi, mati kā pakulas uz galvas. Dziļi šaubos, ka viņa nodzīvos līdz 93 gadiem kā mana vecvecmāmiņa, kura laukos ēda mizotus un nemizotus kartupeļus, biezpienu, sieru, gaļu vārīja un cepa, kūpināja ziemai, utt. Nu nenodzīvos, nenodzīvos. Marasmā jau aizgājuši. :)))
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Noyb
2018. gada 15. novembrī 11:19
Krutis nevis pupi ir domati ne tikai bernu barosanai bet ari preteja dzimuma pievilinasanai. Beidziet propogandu boret. Ja ta nebutu butu ka dzivniekiem - krutis palielinatos tikai pie berna ienemsanas lidz redzamai formai. Paskatieties tos pasus pertikus - fig atskirsiet kurs tevins kurs matite jo nav pupi kamer nav mazuli. Kaki un suni un ari citi majdzivnieki un majlopi nemaz neskatas uz pupiem bet tikai dara dibenritualu. A cilveks ir citadak uztaisits. Tapec ari sievietes krutis skaitas erotiska seksuala dala jo tapat ka starp kajam ja to atkailina viriesi "juk prata"..un tas IR normali.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
zivtiņa
2018. gada 15. novembrī 15:13
Nu ja tie ir visi ieteikumi, no kā pārtikt topošajai māmiņai visus 9 mēnešus, nu ta come on.. un pat gaļu un dzelzi nepieminēt!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi