Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
O jee...
2018. gada 19. oktobrī 15:23
To mēs visu jau zinām. Stāsts (skumjais) ir par to, ka viņi vienalga nav normāli, lai turpinātu savu sugu! Ja mēs izliksimies, ka viņi ir tam "normāli", tad medicīnas budžets to neizturēs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
zinu
2018. gada 19. oktobrī 15:52
...šie cilvēki nav apguvuši vispārpieņemtās komunikācijas normas. Tādēļ izpauž savas emocijas šādi – ar vēlmi pieskarties, draudzēties. .................................................................................................. Kas teica,ka vispaarpieñemtaas normas ir labas un pareizas (vai ne taapeec ir tik daudz cilveeku,kas juutas nevajadziigi,vientulji,nepieñmti jo vispaarpieñemto normu deelj neviens nemaak izraadiit miilestiibu,piekershanos, iistu labveeliibu...). "Normaalai" sabiedriibai atliek tikai pamaaciities no shiem cilveekeim kaa vajadzeetu attiekties pret tuvaako - atklaati un sirsniigi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
izklausas jau skaisti
2018. gada 19. oktobrī 17:11
Draudzigi smaidigi cilvecini ar dauna sindromu un autismu,BET te ir noklusets tas,ka viniem loti strauji mainas garstavoklis un isa laika tie var parversties par dusmigiem ,blaujosiem agresiviem tankiem-visurgajejiem,kuri agresivi metas virsu savam kopejam. UK mana draudzene stradaja ar tadiem pusaudziem,kamer vinai neizsita 3 zobus. Ta kaa patiesiba nav tik skaista ,ka te aprakstits !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Un
2018. gada 19. oktobrī 20:27
Traģiskākais ir tas, ka GRT problēmu cilvēkam ģimene neredz un turpina izlikties, ka tas ir tikai vecums (cilvēkam 45. gados), kad jau iestājies pensijas vecums un tante palikusi pavisam traka, tad tik atklājās brīnumu brīnumi. Un no tā, neārstējot slimību, daudzu gadu garumā cietuši radinieki. Cerams, ka tie arī nav iedzīvojušies GRT. Secinājums: vajag būt vērīgiem uz GRT un savlaicīgi sniegt palīdzību.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi