Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Agris Boris
5. janvārī 11:06
Izcili! Un šādi rodas absurdā situācija, kad tehniskajā apskatē tiek ierakstīts bēdiņas nosaukums, kuru autoservisā nesaprot. Un, ņemot vērā, ka vadītājam ar pirkstu vairs nerāda bēdiņu, tad arī servisā vadītājs var tikai plātīt rokas. Man šāda problēma bija - TA ieraksta, ka ir korozija kaut kādā detaļā, autoservisā nemaz nesaprot, kas tā par detaļu, izcilā mašīnu, izpēta visu un saka, ka nekādu bēdu tur nav. Bet nākamais TA darbinieks iemauc to pašu tekstu, jo nekas neesot salabots. Uz manu lūgumu parādīt ar pirkstu, kur tad ir tā bēda, man pateica, ka neesot viņa pienākums kaut ko rādīt. Bet vispār dīvaini - visus pirmskovida laikus viss bija normāli - katrs stāvēja blakus pārbaudes procesam, uzriez tika informēts par defektiem, ja vajag, ar pirkstu parādīts, un nekas bīstams tur nebija. Tagad, pēķšņi, kovida dēļ, viņi ir sapratuši, ka var visus izmest ārā un neko neskaidrot un viss ir bīstami.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Baiba Saliniece
5. janvārī 14:00
CSDD notiek klaja ņirgāšanās par cilvēkiem, kas stāv ārā aiz CSDD vārdiem un cer, ka CSDD inspektoram ir labs garastāvoklis! Tiešām no tā Covid laika visiem tiek "ierādīta" vieta un teikts, ka tu ne kas neesi un aizveriet savas mutes un stāviet klusu kā no CSDD tā līdz Valsts ierēdniecībām!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Girts Dauka
5. janvārī 14:15
Latvijas tehniskās apskates ir visai dīvainas.Es pagājušajā vasarā taisīju tūri pa Franciju, Vāciju un Latviju ar savu tikko pilnīgu jaunu motociklu no Anglijas.Mani apturēja Siguldas policija un lūdza parādīt visus dokumentus. Policists nebija priecīgs ka nav tehniskās apskates dokumenti. Es viņam mēģināju apskaidrot,ka tie nav vajadzīgi vismaz trīs gadi,jo transporta līdzeklis ir jauns un ja pat nav jauns ,visu var redzēt speciālā valsts ceļu nodaļas lapā, pievienojot manu transporta līdzekļa numuru.Es viņam teicu lai sauc dežūras priekšnieku ja viņš nav izglītots. Pēc stundas atbrauca brigāde un novēlēja man laimīgu ceļu,bet dežūrējošais policijas darbinieks , kurš apturēja pat neatvainojās ,ka es zaudēju stundu no sava brīvā laika.Radās iespaids,ka joprojām dzīvojam PSRS laikos. Tur uz ceļa ko grib,slēpjas krūmos,pat ja viss kārtībā, tāda sajūta ka ir apvainots
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sandris Berziņš
5. janvārī 14:15
Dievs ir mans liecinieks tas bija vēl vecajos labajos laikos, kad varēja stavēt blakus, inspektors sledza ātrumā ar baigiem trokšņiem, nebija sajūgu kartīgi izspiedis.Citreiz, gribēju auto apakšu piekrasot, sāku krāsot un sapratu, ka nekaas jedzīgs nebūs, ja gribi ļoti labi, jāskrūvē daudz kas nost, tā arī atstāju mazu gabalu piekrāsotu, vajadzēja redzēt, kā TA inspektors to vietu citīgi ar skrūvgriezi baksta.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Igors Balins
5. janvārī 16:57
Pirms dažiem gadiem Rīgā ,izejot TA ar moci, paprasīju tam "apskatītājam" vadītāja apliecību....... Bija tikai A1 kategorija, kas liedz braukt ar 1300 cm/3 moci. Viņš gan mēģināja man iestāstīt, ka drīksot veikt izmēģinājuma braucieni, taču es, argumentojot ar punkktu, ka nedrīkst nodot savu tr. līdzekli personai bez vadītāja apliecības vai attiecīgās kategorijas, atteicos viņam atļaut veikt braucienu. Čalis "pakasīja ol_s" un iedeva talonu kaut ko burkšķot par pensionāriem.....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aivars Znotins
21. janvārī 16:44
Nu jau pamazām sāk nākt pie prāta un ir doma par CSDD tehnisko apskates punktu likvidēšanu to nododot autoservisiem ,kas tad arī dos to atļauju autotransporta braukšanai uz noteikto laika posmu .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi