Es arī par tādiem Rūjienas salātiem nekad pat dzirdējis neesmu, un par to alus kokteili arī nē.
Bet ir vēl viena lieta.” Kādā rūpnieciskos apjomos ražoto Rūjienas salātu etiķetē var pat izlasīt īstus zilus brīnumus: “Produkts var saturēt kviešu lipekli, zivis, soju, sezamu, zemesriekstus, riekstus, selerijas, sēra dioksīdu, vēžveidīgos un to produktu daļiņas”.” Tas ir standarta teksts, ko var izlasīt uz daudziem produktiem. Tas nenozīmē, ka tās sastāvdaļas tur ir. Tādējādi ražotāji mēģina noņemt no sevis atbildību, ja kādam rodas alerģija no augstāk minētajiem alergēniem. Tie ir uzskaitīti Eiropas regulā, kas arī prasa šādu brīdināšanu, ja viena ierīce tiek izmantota dažādu produktu ražošanai. Lai kā arī tīrītu ierīci, kaut kādas pēdas vienmēr paliks.
Galvenā problēma - pārsaldināšana. ——- Es redzēju, ka esmu nobalsots pagrabā par savu iepriekšējo komentāru, bet man arī nepatīk salds. Kāpēc ir jāliek klat cukurs? Tas ir absolūti lieki.
Gastronomiskais detektīvs: kā radās leģendārie Rūjienas salāti un to īstā recepte
Pievienot komentāru
Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem
Populārākais šodien