Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
10 komentāri
Sakārtot:
īpaši stulbs
2018. gada 17. jūnijā 19:29
Būs jāuztaisa, jpmķ!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Respektīvi
2018. gada 17. jūnijā 20:00
kā veiksmīgi aizdambēt asinsvadus..
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Selekts
2018. gada 17. jūnijā 20:50
Etiķis sabojā visu garšu. Nopērk veikalā cūkādiņas (spekis līdz 0,5 cm) un sagriež tās taisnstūrīšos (0,5-1 cm). Iesāla uz kādu stundu. Pēc tam nomazgā un nosusina. Cep (vislabāk) taukos vai elļā. Uzpūšas, kā pokorns. Pacepot nedaudz ilgāk, klūst brūnākas, trauslākas un garšīgākas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ainaž bocmans
2018. gada 17. jūnijā 23:03
Laikam Latvija ritig bad laik ir klāt,ja iesak šitos cūkāds ēst. Uzkož labak kād ziviņ-liel vai maz,tas nav svarig.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
tas kas es
2018. gada 18. jūnijā 00:12
Paldies. Ja man divas dienas jataisa cūkas āda, ko apēst pusstundā, tad labāk pērku veikalā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Brrr
2018. gada 18. jūnijā 09:27
Ka tadus sūdus var əst
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Cuka
2018. gada 18. jūnijā 09:29
You are what you eat......ruk ruk
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Leida
2018. gada 19. jūnijā 22:44
Kaltēt pusotru diennakti??? Tak neatmaksājas...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
eh
2018. gada 20. jūnijā 04:55
vai cik veseliigi!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
vsp
2018. gada 20. jūnijā 12:39
pusotru diennakti darbināt cepešplīti un pēcāk vēl fritēt- vienkāršāk būs nopirkt gatavas- un tieši tik, cik grib
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi