Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Atis Ratnieks
2023. gada 14. septembrī 13:59
Izskatās ka sabiedrība sāk rūgt. Atskan balsis kas vēsta ka valstī vairs nu galīgi nav labi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Astrīda Eglīte
2023. gada 14. septembrī 15:28
Tur tajā kantorī (VSIC), izrādās, neviens ar galvu nedraudzējas. Un ministre nekā nezināja?Kā tad! Ārprāts!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Atis Ratnieks
2023. gada 14. septembrī 19:41
Tas ārprāts un bezgalīgā muļļāšanās ar valdības veidošanu jau ir līdz brošai. Esmu gatavs doties ielā un paķert līdz kādu Mololova kokteili.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Valdis Panks
2023. gada 14. septembrī 20:07
es jau Feizbukā "lisijam" atbildēju: Nezin vai ir tā, ka "UZBĀŽĀS AR DISKUSIJĀM PAR DZIMUMU MAIŅU"?! Drīzāk izglīto, ka ir arī tādi, kas savādāki...nu jā var formulēt, ka citā ķermenī, jo gejs nekad nemīlēs meiteni un otrādi: Lezbiete nemīlēs puisi... A ko darīt ar tiem kas piedzimst rahītiķi - "šķībi staigājoši", autisti, kas 3-6 gadu vecuma paši sev matus plēš vai rokas sadur? Manos rados ir gan vieni gan piektie, arī es esmu KREILIS, kuru bērnu dārzā '70 gados sita, jo nezīmēju un nerakstīju ar labo roku...kad izaugu, abām audzinatājām iedevu pa purnu nu jau '89, kad atnācu no Afgāņiem! Jūs KRATA tā patiesības teikšana, ka VAR BŪT arī tā?! Es cepos, jo maniem bērniem mācīja pamatskolā, ka luterāņi ir vienīgā un pareizā ticība, koledžā teica, ka pareizticīgie ir vissvētākie, universitātēs izrāsās esot KATOLIMS topā ar visu latīņu valodas piedūrienu! TAD FACKING, kur ir taisnība, kam ticēt un ko dievināt? Krišnu, Allahu vai Budu??? Jums nav pie dirsas, ka neģeris ir tumsāks, Mongolis dzeltenāks ar šautakām acīm vai Evenks vispār - ČUKČA? Debīli cilvēki! Krievs ir RASHISTS un punkts! Tam vajag acis izdurt un uz laternas vai Kremļa kūrantiem PAKĀRT!, bet visi parējie ir cilvēki ar saviem trūkumiem, savādāki un citādāki! Tas ir jāmāca skopā un neviens to neuzspiež, jo ar nevienu matēmātikas formulu NEUZSPIEŽ zināt, ja esi daunis, aprobezots, tumsonis, tad tāds arī esi, paliec! Es, piemeram zinu kā masīna brauc, kā bērni dzimst..., bet ka makaronos taisa caurumus NEZINU!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Liene Kavecka
2023. gada 14. septembrī 20:35
Kāpēc sabiedrība par zemu novērtē skolotājus? Ne tādus vien no augšas dotos norādījumus viņi ir noignorējuši. Nu nestāstīs 99% skolotāju ne par cis, ne par trans, kur nu vēl 4. klases skolēniem. Vecāki var būt mierīgi. Skolotāji ir daudz saprātīgāki kā viņi domā. Un daudz saprātīgāki par ministriju ierēdņiem, kas 4-klasnieku lāgā redzējuši nav.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis DrGinters
2023. gada 14. septembrī 22:05
Ir patiešām briesmīgi, ka ar šīm lietām sāk nodarboties persnas, kurām nav ne mazākā saprašana par psiholoģiju un fizioloģiju dzimumidentitātē, un šī lieta būtu atstājama ļoti šaura loka specialistu ziņā. Tā ir patiešām trģēdija, kad vīrietis piedzimst sievišķā kermenī, vai arī otrādi. Gandrīz 30 gadus strādājot Vācijā vadošā klīnikā, kura nodarbojas ar dzimumidentitātes ķirurģisko pielāgošanu, man ir skaidrs, ka tā lieta nav vienkārša. Nepietiek, ka es gribu, bet jāiziet vairāki fizioloģiskie un psiholoģiskie testi vairāku gadu garumā, lai juridiski varētu izmainīt dzimtsarakstu ierakstus. Pēc tam tikai sākas dzimumidentitātes ķirurģiskā korekcija, kas gan nav vienkārša operācija, bet vairākas sekojoišas operācijas. Ka problēma patiešām eksistē, licinaarī ka mums ir bijuši pacienti no Islāma valstīm. Nu nevajag šo nopietno problēmu bagatelizēt un primitivizēt, ka ar to sāk arī nodarboties Izglītības Ministrija, liecina, ka tās ierēdņiem un (piedotat) arī ministrei ir samērā zems IQ.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Diāna Odumiņa
2023. gada 15. septembrī 10:36
Katrs uz šīs tēmas izceļas kā vien var. Tas ir spekulatīvi un stulbi. Vētra ūdens glāzē. Un atpakaļrāpulība. Ja nesaprotam jauno laikmetu, tas nav vecās paaudzes diskurss. Hermanis ir kļuvis vecs?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi