Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
El Mundo
2022. gada 19. jūnijā 14:26
Uz raķešu uzbrukumu ASV atbildēs 2h laikā, slēdzot NATO gaisa telpu. Un ko jūs darīsiet, ja Levits pateiks--Palieciet savās vietās, bet es palikšu savējā?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Click Clock Clack
2022. gada 19. jūnijā 15:38
"Šī nav panikas sēšana, bet...", "es neesmu rasists, bet...". Bet tā- nezinu. Atsevišķas lauku mājas uzpridzināšanai ar raķetēm drīzāk jau netērētos. Bet atkal tie krievu burlaki pa tādām siro un tu nevari zināt kāds pļēgurs tev gadīsies. Vienkārši aplaupīs, piekaus, spīdzinās, izvaros vai nošaus. Principā personiskais "plāns" ir vienkārši izvairīties no iespējamā kontakta. Tai somā krājumi nekam ilgam tāpat nepietiktu. Īsti jau nekas cits kā uz NATO paļauties te neatliek. Tomēr tā ir gan bišķi biedēšana. krievija savus krājumus iztērē Ukrainā. Ja vecos tankus sūta, un precīzo raķešu krājumi arī iet uz beigām. Kopā NATO valstīm 4% no valstu budžeta ir vairāk par visu krievijas budžetu. NATO ir 940 miljonu iedzīvotāju, krievijai 140. Un liela daļa no krievu spējīgākajiem armijniekiem tiek apšauti Ukrainā. Jebkāds uzbrukums NATO no viņu puses būtu nesaprātīgs izmisuma solis. Ar tāda veida karadarbību, kādu viņi veic Ukrainā, krieviem nekādi nespīd uzvarēt. Uz Latviju tērēt kodolieročus arī būtu diezgan izšķērdīgi. Tad primāri uzbruktu NATO kodolvalstīm.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ivars Salenieks
2022. gada 19. jūnijā 16:26
Latvijai jau robeža ar Baltkrieviju, kāds tur NATO no Baltkrievijas puses kā nāktu tā nomētātu ka nemanītu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kārlis Apsītis
2022. gada 19. jūnijā 18:26
Bet mums policijā kopš 24.feb.jau vairākkārt bijušas mācības, apmēram skaidrs ko darīt un kā tiks organizēta sabiedrība.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi