Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Futs Bols
2020. gada 1. novembrī 20:57
Nedomāju, ka aiz vilciena demolēšanas stāvēja VDK, nevajag pārspīlēt viņu spēku un nozīmi. Kādēļ gan lai viņi to darītu? Kāds viņiem no tā būtu bijis labums? Jaunieši uzlādējās jau koncertā, turpināja dziedāt vilcienā. Gan jau arī iedzēra kādu alkoholu un tad izlādējās, izdemolējot vilcienu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Viesturs Čulkstens
2020. gada 3. novembrī 18:07
Pēc Ogres koncerta "Pērkonu" čekists aizveda pie kolhoza Padomju Latvija vadības un tie viņu pieņēma darbā. Tā radās kolhoza Padomju Latvija rokgrupa. Vēlāk kolhoza Tēvzeme rokgrupa. Tur arī tapa grupas pārvietojamā skatuve.Tātad provokācijas noteikti nebija, ja reiz pēcāk palīdzēja. Kāpēc palīdzēja ... tas ir cits jautājums. Iespējams kopš tiem laikiem dažiem ministriem ir naids pret CK ēku. Un filmā par Pērkonu arī daži melo bez ausu kustībām, apgalvojot, ka pēc Ogres viņus savā paspārnē paņēmā kāds zvejnieku kolhoziņš. Kolhozs PL nekad nav bijis zvejnieku :) Juri un co, labāk dziediet, nevis muldiet.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Juris Kulakovs
2020. gada 27. decembrī 00:16
Sen vairs nereagēju uz visādiem murgiem, kas parādās i-neta komentos, jo tas ir bezjēdzīgi... šoreiz tomēr- visu cieñu Atim , bet Viesturam iesaku neplātīties ar savu nekompetenci !! Ja nezini, labāk paklusē, nevis publiski demonstrē to, ka pastulbs !!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi