Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Anita Nita
2020. gada 22. jūlijā 12:01
Sen jau vajadzēja pārdot, kur ir prāts vienam dzīvot 7 istabu dzīvoklī.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Asais Pipars
2020. gada 22. jūlijā 12:10
Pilnībā piekrītu Svētajam Naivumam...... Nu izvēle ir tiešām dīvaina, plus, nekustamo īpašumu aģentam samaksāja par remontu, tas jau arī izraisa mega smieklus... Tā varziņa, noteikti skaisti apjāja Karluhu. Mums nav nekustamo īpašumu aģentu, mums ir afēristiņi, vieglas naudas tīkotāji. Nu un ja arī tie pāris vecie spekulantu kantori, Latio un arco real estate, piedāvā kaut kādus starpnieka pakalpojumus remontu veikšanai, tas noteikti ir bijis ar liiiiielu uzcenojumu! Bet tas Kārļa, septiņistabu dzīvoklis, arī bija mega ''bedre'', redzēju foto sludinājumā.... Tāda tipiska, grāmattārpa-vecpuiša ala....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Runā Rīga
2020. gada 22. jūlijā 13:31
Par ko īsti aģentam maksāts? Uzskatu, ka gandrīz vai kaitniecisks padoms pirkt dzīvokli paneļu "Hruščovkā". Pēc centra dzīvokļa pārdošanas un esošās platības iegādāšanās un attēlos redzamā remonta, pāri vajadzētu palikt lielākajai naudas pusei, pat neko pašam neorganizējot, algojot privātā kārtā remonstrādniekus, pērkot materiālus un visam ņemot padārgus uzņēmumums pēc izcenojumiem m2, kā piem. brigada.lv utt.. Viennozīmīgi negribētu kāpt uz balkona ne Hruščovkā, ne vecajā lietuviešu, ne 602. sērijas sērijas mājā. Ja kaut ko līdzīgu balkonam, tad tikai vienīgi lodžijas, kā jaunajā lietuviešu, 104. sērijā, franču projektā utt.. Bet neko, kas piekarināts pie mājas fasādes. Skat google "nokrīt balkons". Pieņemams vēl būt variants balto silikāta ķieģelu "Hruščovkā". Mans viedoklis, kategorisks nē - 602. sērija, 104. sērija (mazģimeņu ieskaitot), vecais lietuviešu projekts. Nē - jaunais lietiešu projekts. Visdrīzāk nē, bet, ja cena krietni zem tirgus, tad jā - 119 sērija. Atsevišķi jaunie projekti. Ļoti iespējams - franču projekts, balto silikāta ķiegeļu Brežņeva projekts. Jā - ja normāli kaimiņi, tuvākais kvartāls nav pilns ar deklasētiem elementiem un laba atrašanās vieta - 2 vai 3 stāvu Staļina projekts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Runā Rīga
2020. gada 22. jūlijā 13:45
P.S. Atsevišķas 103. sērijas mājas ir ok, 2/3 stāvi it sevišķi pierīgā un mazākajās pilsētās. Purvciemā gan tās apskatītās piecstāvīgās padrūmas, tādā negribētu pirkt. Bet mazstāvu 103. sērijas māja, it sevišķi, ja nav no dobtajiem sarkanajiem ķieģeļiem, bet no silikāta ķieģeļiem nesošās sienas, nav slikts variants.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Frančeska Deglava
2020. gada 22. jūlijā 16:38
Nē-arī pat Pļavniekos ir latvieši, diezin vai STREIPS MĀCĪSIES KRIEVU VALODU. Man patīk Pļavnieki un es dzīvoju 119. sērijā, priecājos par Streipa izvēli. Streipa kunga zināšanas un gudrība ar to nemazināsies, ļoti augstu vērtēju viņa pienesumu Latvijā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Emia Lea
2020. gada 22. jūlijā 18:11
Vai Jūs rakstu vispār līdz galam izlasījāt, komentētāji? Streips raksta, ka pārdevis dzīvokli, to izremontējis un vēl palicis pāri kaut kas, ko varētu, piemēram, jovuldīt bankā. Varbūt, ka puse no pārdošanas naudas summas vēl palikusi. Tur jau nav teikts, ka viss līdz pēdējam iztērēts. Loģisko dimājot- cik tāds dzīvoklis varētu izmaksāt un vēl remontu uztaisīt...nav jau arī eiroremonts, bet vienkārši izremontēta vannas istaba un sienas nokrāsotas 😄 visai pieticīgu. Mēbeles, pēc visa spriežot, no vina vecā dzīvokļa, vai lietotas second hand . .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi