Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
Janis Čalis
29. jūnijā 08:13
Centrāleiropas virtuve ir vidējam ēdējam toksiski bīstama - tādus atkritumus tur ēd ikdienā, ka mūsu lido šķiet ir barotavas meka.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita Greiliha
29. jūnijā 19:08
Tikai nevajag murgot- ļoti labs ēdiens un garšīgi pagatavots,ar lido pat nevar salīdzināt-tur var ēst latviešu bomži 🤣!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi