Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
John Birch
6. janvārī 16:23
Kā saka:nauda nesmird. Sporta peidāvājums ar interesants. Kamēr Eiropas valstīs solidarizējas un neko no Krievijas nepiedāvā,tikmēr Olybet un Olympic casino,synottip,Tonybet piedāvā plašu klāstu. Kauns.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ivars Ivars
6. janvārī 20:35
Šī būtu laba iespēja kādai personai, organizācijai vai partijai iegūt politisku popularitāti un atpazīstamību organizējot informatīvās kampaņas, protestus, boikotus utt. pret šiem tirgotājiem. Politiskā karjera garantēta, nenoguliet iespēju ;)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Kovaļenko
7. janvārī 11:58
Bilde no Barselonas veikala ir-2016.gada!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilmars Millers
7. janvārī 15:00
Lielveikalu tīkls "Mego"
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Artūrs Ozols
8. janvārī 11:34
Importējam no Krievijas ! Jautājums ir ievērojami nopietnāks un plašāks nekā pirmā mirkļa uztvere. Noslēdzoties Krievijas kara otrajam gadam Ukrainā redzam ,ka Krievija sankciju ietekme vismaz līdz šim ,nav kļuvusi ievērojami vājāka ,par sabrukšanu pat nerunājot . Pārtikas imports par 2,2 miljardiem eiro nepilna gada laika ES , atklāj ,ka ir biznesa aprindas kurām šī tirdzniecība ar Krieviju dod ievērojamu peļņu . Kopuma imports notiek ar ievērojamu skaitu preču kuras Krievijā nonāk ar dažādu ,pārsvara Dienvidu valstu starpniecību . Ja iespējams pelnīt 200 -500% kādā darījumā , vienmēr atradīsies cilvēki un grupējumi kuri šos 500% , ko piedāvā Krievijas firmas paņems . Tā tas ir ar elektroniku ,ar visdažādākā rakstura detaļām un arī pārtiku . Latvijā it īpaši ,bet kopumā visās Rietumvalstīs, sarunu centra tiek izvirzīts Putins un Kremlis , politiski tā tas arī ir ,bet Krievijas ekonomika ir miljardieru pārvaldīta ekonomika un par peļņu cīnās tieši šie miljardieri ,kas uzskata ,ka Rietumi viņus ir apkrāpuši uzliekot sankciju ierobežojumus viņu Rietumos turētājām bagātībām . Šie miljardieri nav nekāds vientiešu simtnieka bariņš , tie ir nikni cīnītāji ,kas šodien ar miljardu masu atbalsta Putinu ,jo tikai šīs politikas ietvarā viņi saskata iespēju arī turpmāk izlaupīt Krievijas dabas bagātības ,bet , ja izdotos uzvarēt karā un uzturēt impēriskas Krievijas robežas , par visiem tūkstots procentiem ekspluatēt šo teritoriju tautas ,lai miljardi vairotos . Lūk par ko ir jādomā ,jāskaidro tas rietumniekiem , jādara viss , lai Latvija nenonāktu Krievijas paspārnē .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi