Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Valdis Pilenieks
2023. gada 6. oktobrī 16:56
Tieši tāpēc pie iestāšanās EU Latvijā tika likvidēta VISA cukura ražošanas nozare - sākot ar cukurbiešu audzēšanu un beidzot ar Ulmaņa laiku 3 cukurfabrikām.Toreizējais lauksaimniecības ministrs nelaiķis Roze gan solīja, ka pirkt Dienvidamerikas cukuru būšot lētāk, kā audzēt un ražot pašiem.Dienvidamerikas cukuru pa 20 gadiem vēl ne reizi neesmu manījis, toties zviedru un dāņu cukuru - vai katrā veikalā! Dabas paradokss - zviedri un dāņi vēl vairāk uz ziemeļiem, bet cukurbiešu audzēšanai tur apstākļi nezkapēc atbilstošāki kā Latvijā! Retoriskais jautājums -"tiešām dabas paradokss vai tomēr skandināvu lobijs?" lai nu šoreiz izpaliek - atbilde tak tāpat acīmredzama.Pērkam sasodīti dārgo skandināvu cukuru un slavējam gudro un tālredzīgo valdību.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Veldze
2023. gada 6. oktobrī 18:12
Piekrītu iepriekšējam komentāram.Nolikvidēja visu ko vien var,un nu esam laimīgi.Galvenais,ka banānus un apelsīnus var nopirkt katrā veikalā.Taisni vai veiksmes stāsts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Berzins
2023. gada 6. oktobrī 22:21
Man ir cukura diabēts, bet anyway - izvairieties no baltās nāves un tikai priecājieties ja, tā paliek dārgāka... Un neļaujiet saviem tuvākajiem lietot balto nāvi...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi