Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Sauja Sniega
2022. gada 10. jūnijā 09:00
Tajā jezgā aizmirst pateikt, ka, piemēram, granulām cena jau pieaugusi par tikpat lieliem procentiem un kas būs tālāk, arī neviens neprognozē. Runājot par gāzi tik aicina pāriet uz atjaunojamiem resursiem, bet cena tur uzlēkusi ne mazāk. Un par šo sektoru valdībā kā izskatās neviens nedomā. Ar malku ir līdzīgi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mia Kio
2022. gada 10. jūnijā 09:28
Intervijá Kariņš teica, ka gāze jau iepirkta nākamai sezonai. Kāpēc iedzīvotājiem tirgo gāzi par tirgus cenu, nevis tadu kā ieprikta? Valdība noteikti subsidē Latvijas Gāzi, tāpēc nevajadzētu būt problēmai ar gāzes iepriktumu
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Artis Artis
2022. gada 10. jūnijā 10:11
"Dabasgāzes tarifu pieaugums skaidrojams gan ar augsto dabasgāzes iepirkuma cenas PROGNOZI". Tātad maksāsim dārgi par gāzi, kas vēl iepirkta pa lēto. Interesants biznesa modelis Gazprom ielikteņa Kalvīša vadītajam monopoluzņēmumam. Ta vietā lai samazinātu uzņēmuma peļņas %, savas milzīgās algas, prēmijas un pārvaldes aparātu kārtējo reizi tiek slaukti iedzīvotāji. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija un Konkurences padome kā ierasts guļ. Vai arī labi iebaroti.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi