Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Zoie Dante
2022. gada 10. maijā 23:02
Labsvakars!Cenas ir vnk kosmiskas,pārtika pilnīgi debesīs,degviela tāpat!Pēc novērojumiem nu jau izskatās drusku izmisuši pat tie kuri dzīvoja saucami normāli līdz šim!Pārejie izskatās vēl maķenīt nabadzīgāki kā gadu pirms tam jeb covid laikā!ps:Šis būs beigu sākums Latvijai,domāju ka šo krīzi neizvilks,kādas būs sekas,nezinu,bet būs konkrēta nabagmāja-pilnīgi nopietni!ps:Mums ir visdārgākās cenas starp Baltijas valstīm,un krietni dārgāk salīdzinot ar Poliju,esmu bijusi visās trīs,faktiski nesen!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aigars Svikss
2022. gada 10. maijā 23:46
Katru gadu stulbāka dzīve! Darba alga maza nekā citās valstīs, bet cenas kāpj. Gribas darba devējam pateikt vēlos strādāt līdz 14:00 - 15:00, ja vērtē niecīgi padarīto darbu. Cerams nākamgad būs labāks gads nevis jaunais "gads" (īpašības vārds no vārda - Гад) ar jaunām stulbībām un ciešanām.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zoie Dante
2022. gada 10. maijā 23:52
Būs tieši vēl sliktāks gads,neredzu pilnīgi nekādu iespēju pie Latvijas sliktās pārvaldības,lai būtu savādāk,nebūs!Tad bija covid divi gadi(sabeidza nervus ļoti daudziem),tagad par un ap karu Ukrainā,ar jaunu devīzi”Mēs maksājam ar finansēm “,ka mums nebumbo virs galvām!Varbūt izklausīšos nepopulāra,bet sankcijas piebeigs šo provinces valsti,sankcijas ko tā pati kā pirmrindniece uzreiz uzņēmās!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi