Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
andypain
2021. gada 3. maijā 10:20
Es šo maksājumu veidu taisos pieņemt tikai ja tas būs decentralizēts, kur neviens banķieris man nevar kontu iesaldēt,noņemt naudu, vai redzēt kurā pagastā cik eiro iztērēju.Tomēr ņemot vērā ka šo izvirza visādi mahinatori un tirāni negaidu ka tas notiks
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilona Vīnberga
2021. gada 3. maijā 12:10
Vai visās ES valstīs tiek "arestēti" konti, kas liedz iespēju veikt digitālos maksājumus? Vai visās ES valstīs tiek slēgtas banku filiāles un likvidēti bankomāti rajonos? Vai visās ES valstīs mazajās piparbodītēs ir dažādu banku karšu termināli un cik tie izmaksā tirgotājam...realitātē tas sadārdzina preci, protams. Un vēl vecāka gadagājuma cilvēki, bez datoriem, bez Interneta . Lai kaut ko tādu ieviestu Latvijā, nodrošiniet nabadzīgos cilvēkus ar modernajām tehnoloģijām, tāpat kā skolēnus ar datoriem un tad turpināsim sarunu par šo tēmu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Futs Bols
2021. gada 3. maijā 13:05
Gan jau līdz tam mēs pamazām nonāksim, bet ne drīzāk kā pēc 5 gadiem. Pozitīvais ir tas, ka samazināsies šaubīgo darījumu apjoms, kad papīros norāda mazāku summu, bet patiesībā samaksā lielāku, tātad valstij būs lielāki nodokļu ieņēmumi. Man nav skaidrs, kā darbosies tirgi, kuros zemnieki pārdod savu produkciju.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ojars Zvaigzne
2021. gada 3. maijā 16:30
Ja jau digitāls, tad gudrāk būtu ja tas būtu lats, vai sava valūta ar kādu, teiksim tā, internacionālāku nosaukumu ar lata stabilitāti (ja tas ir iespējams), kas varētu kalpot kā uzkrājumu līdzeklis ar nenozīmīgu vērtības svārstību. LatCoin - labi izklausās.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi