Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Gastons Kanepe
5. februārī 17:45
Peskovs, "iejaukšanās svešā īpašumā grauj visus ekonomiskās sistēmas pamatus, tostarp to cilvēku ekonomisko sistēmu, kuri īstenos šos lēmumus.", nu tā viņš arī ir, tikai, ja rašisti nebūtu 2014. gadā sākuši hibrīdkaru, neslepkavotu Ukrainas iedzīvotājus, neiznīcinātu viņu mājas, īpašumus, negrautu viņu dzīves, bet tā vietā celtu skolas, slimnīcas, mājas savā valstī, tad neviens uz raškas aktīviem pat virsū neskatītos. Reparācijas rašistiem būs jāmaksā tā vai tā, tas ir tikai laika jautājums. Slava Ukrainas nācijai, novēlu šogad uzvarēt sarkano mēri , bet rašistus sagaida tribunāls, kara noziedznieku tiesāšana un reparāciju izmaksa Ukrainas atjaunošanai vairākās paaudzēs!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Uldis Kārkliņš
5. februārī 18:32
Būsim godīgi. Šis nav tas gadījums kā bija ar Vāciju 45g. Neviens krievs netikts tiesāts un ne centa viņi nemaksās par Ukrainas sagrauto ekanomiku. Ja arī Krievijas armija tiks sakauta tad vispārējais nebūss tik labvēlīgs kā Ukraina domā. Eiropa miera labad norīs šo krupi un laimīgi dzīvos kopā ar Krieviju. Jo eiropai ir vajadzīga Krievijas nafta,gāze un tās ēdošā ekanomika. Arī tagat dažlabs būtu gatavs upurēt jau daļējo iekaroto Ukraina lai tikai pašiem būtu miers virs galvas un eiro ripotu kabatā no Krievijas plašumiem. Tas ir liels tirgus ko neviens negrib zaudēt. Sākums jau to parādiia un melnais tirgus ir pilns ar Krievijas naftu graudiem gāzi un daudz ko citu. Skaļi runā,bet klusībā domo ko citu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gastons Kanepe
5. februārī 20:22
Vispār jau rašisti tiek tiesāti Ukrainā, jau labu laiku, Ukraiņu mosads ar strādā raškas teritorijā, tā kā kārkliņ tev ir novecojusi informācija. Hāgas tribunālam informācija arī tiek vākta jau kopš kara sākuma, process būs, jo ikviens adekvāts cilvēks vēlas lai rašisms neizplatītos tālāk pasaulē, par ko daudzkārt jau izteikusies rašistu propoganda, redz grasās iet līdz Spānijai, Portugālei un Itālijai, jo tur esot vairāk ko zagt. Genocīds tādā mērogā, kā 1940. gados vēl netiek veikts, bet tas nenozīmē, ka krievs to neveiks nākonē, agrāk nacisti vienkārši nošāva nevēlamos un iznīcināja koncentrācijas nometnēs, tagad rašisti arī iznīcina Ukrainas civiliedzīvotājus, tikai koncentrācijas nometņu vietā palaiž raķeti vai artilērijas šāviņu civiliedzīvotāju māju virzienā, rezultātā paliek līķu kaudzes drupās. Ar saviem resursiem raška nākotnē maksās reparācijas, jo gāzi un naftu jau var transportēt uz Eiropu, tikai naudu saņems Ukraina reparācijās, bet krievs, kā bija ar pliku pakaļu, tā paliks arī nākotnē. Slava Ukrainai, slava Ukrainas nācijai, 3,14zd@ rašistiem!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Uldis Kārkliņš
5. februārī 20:53
Un jūss biedri Kanepe un sēņu mērce domājat,ka tiesās Putinu un viņu līdzgaitniekus jāsmejas. Tas,ka kāds kaut kur lauku miestā notiesā vienkāršo zaldātu uzskata par baigo tiesāšanu,nu nesmīdiniet. Lielās zivis kā peldēs tā peldēs. Tas ir tikai mans viedoklis. Nevajag to uztvert ar tik sāpīgu seju. Es arī gribētu lai viņus tiesātu,bet es tam vienkārši neticu. Laiks parādīs kas ir kas. Un nevajag manus rakstus labot,jūsu raksti nav ne pa matu labāki. Jauku vakara. Atslābstiet neesat tik nervozi.😅😅😅
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Keiss
6. februārī 02:07
Uldis Kārkliņš laikam domā ,ka cikvēks kurš pastrādājis ir genocīdu pret citas valsts iedzivotājiem,un oficiāli ir atzīts par pasaulē meklētu noziedzinieku,kuram pat ir izdots rīkojums uz Gāgas tiesu,netiks tiesāts? Vai nu arī nosprāgs aiz vecuma
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi